Packers Hungary Club

Észak királyai

Ma este a Vikingek be akarják bizonyítani, hogy ők Észak igazi királyai, ami az ő szurkolói táboruk szerint nem kérdéses. Maradjunk azonban a reális nézőpontnál, a rivalizálás témáját maga Mike Zimmer is óvatosan kezeli.

 

„Gyakrabban kell megvernünk őket ahhoz, hogy igazi rivalizálás legyen”

Legyünk tárgyilagosak (miért is ne lennénk azok), igaza van. A Packers volt az utóbbi időben az NFC North nagykutyája, és többször is legyőzték a Vikings-ot.

A veresengés ténye mellett Zimmer azt is tudja, és kitart a megérzése mellett, hogy a Packers az a csapat akit meg kell verni a divízióban.

Az új stadionjuk “felavatásának” valóban fénypontja lehetne győzelmük, ha már 1,1 milliárd dollárt költöttek rá. Az alapszakaszban ez lesz a nyitótánc a U.S. Bank Stadium gyepén.

Nagy volt a titkolózás, hogy ki lesz a Vikingek kezdő irányítója, ami Dom Capers-t nem zavarta össze, alaposan tanulmányozta Sam Bradford és Shaun Hill játékát is. Legfrissebb hírek szerint Bradford fog kezdeni.

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful