Packers Hungary Club

Jól sikerült Jake Schum bemutatkozása

A végeredmény  ellenére több szempontból is hasznos mérkőzésen van túl a csapat.

TT chiefs

Ted Thompson (GM) és Mike McCarthy vezető edző most már meghozhatja a vissza levő végső döntéseket az ezidáig kérdéses keret tagokkal kapcsolatban.

Volt azonban a mérkőzésen egy játékos, akinek ugyan biztosnak tűnik a helye a csapatban, mégis nagy érdeklődés előzte meg a bemutatkozását. Ki is az a Jacob Schum?

Jacob “Jake” Schum 1989 január 21-én született(27 éves), a New York állambeli Hamburg városában. A helyi Frontier High School középiskola elvégzése után a  Buffalo State College tanulója és játékosa lett (2007-től), majd egy év után átkerült a University of Buffalo egyetemre(2010-2011).  Egyetemi évei alatt összesen 119 puntot rúgott, (38,7 átlaggal) amelyból 27 alkalommal juttatta a tojáslabdát a 20 yardos vonalon belülre.

schum buffalo

Profi karrierjét a 2012-es drafton próbálta elindítani, de végül nem kelt el az az évi játékos válogatón. Draftolatlan szabad ügynökként kallódott egy ideig, majd 2013 márciusában a Cleveland Browns gárdája igazolta le. Nem sokáig volt Clevelandben, 2013 májusában viszonylag hamar elküldték. 2014 januárjában a Tampa Bay Buccaneers csapata kötött vele szerződést, ám ott sem tudott (egyelőre) sokáig gyökeret verni, megint májusban kellett távoznia.

schum jets

Alig egy hónap múlva 2014 júniusában a New York Jets csapatától kapott szerződést és Ryan Quigleyvel (aki jelenleg a Jacksonville Jaguars puntere) együtt végig csinálta a Jets Training Campet. Végül Quigley nyerte el a New Yorkiak bizalmát, s Schum augusztusban kénytelen volt onnan is távozni. 2014 novemberében a Buccaneers újra leigazolta, igaz csak a gyakorló csapatába.

buccaneers schum1

Aztán a változatosság kedvéért ismét a Jetshez került egy kis időre (2014 decembertől 2015 augusztusáig). 2015 augusztus 26-án újra a Tampa Bayi Kalózok játékosa lett és  Karl Schmitz és Michael Koenen punterekkel versenghetett a kezdő pozícióért. Végül ő lett a befutó és a 2015 szeptember elsejei végső keret szűkítés után kezdő puntere lett a floridai csapatnak. Végig is játszotta a 2015-2016-os szezont és a tizenhat alapszakasz meccsen 2348 yardot rugdalt össze 56 rúgásból, 41,9-es átlaggal. Tizenötször sikerült a húsz yardoson belülre juttatnia a labdát(26,8%)  és a leghosszabb rúgása 60 yardos volt.

27 SEP 2014: Punter Jacob Schum of the Buccaneers punts the ball downfield during the regular season game between the Tampa Bay Buccaneers and the Houston Texans at NRG Stadium in Houston, TX. (Photo by Cliff Welch/Icon Sportswire)

2016 augusztus 28-án a Buccaneers elküldte, ekkor csapott le rá a general managerünk, Ted Thompson. Az első mérkőzésén Zöld-Sárgában tisztességgel helyt állt, nyolcszor puntolt a Chiefs ellen, melyből három laszti a húsz yardoson belülre került (38%) , összesen 364 yardig jutott, 45,5-ös átlaggal és a leghosszabb rúgása 57 yardos volt.

schum rug 1

 

A kifejezetten erős fizikummal rendelkező (96 kilós, 180 cm magas) Jake, reméljük a jó kezdés után továbbra is hozza majd minimum ezeket az eredményeket a jövőben is.

schum gratula edzo

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful