Packers Hungary Club

Martinez és Ryan összeállt

Martinez pozitív hozzáállása a játékhoz nagyban befolyásolja teljesítményét és az edzők elégedettségét. Amikor először sétált be az öltözőbe, mint Packers játékos, arra gondolt, a kezdő csapatba bekerülni megvalósítható terv.

Ez a terv kipipálva, és nem csak a kezdő felállásba került be, hanem megkapta a hőn áhított sisakot, amibe a headset van építve. A Jacksonville elleni nyitómérkőzésen játszani is fog az ígéretes rookie.

blake-martinez

 

“Végig az lebegett előttem, hogy kezdeni akarok.” – mondta Martinez kedden. “De aztán belépsz ide, és minden egyes nap arra gondolsz: oké, mindent megteszek, hogy a lehető legjobb legyek, de nem magam miatt, hanem a körülöttem lévő srácokért. Mindegy milyen szerepkörben számítanak rám, végül az lesz az, amiben a legjobb leszek.”

A Packers reméli, hogy ő és Jake Ryan kiegészítik majd egymást. Martinez draftolásánál alapként szolgált sokoldalúsága, amit egyetemi évei után az edzőtáborban is kamatoztatott.

“Mindenfélét csináltattak velünk, ami jó dolog, hiszen így felkészülhetsz minden lehetséges eshetőségre. Persze mindig történnek váratlan dolgok a pályán, amire készen kell állnunk, de úgy gondolom Jake és én jól felkészültünk, az esetleges meglepetésekhez pedig majd menet közben alkalmazkodunk.”

Jul 26, 2016; De Pere, WI, USA; Green Bay Packers linebacker Blake Martinez (50) works on team tackling during training camp at Ray Nitschke Field. Mandatory Credit: Benny Sieu-USA TODAY Sports

Sajnos, ami az egyik játékosnak szerencsétlenség, a másiknak a szerencse lehet. Barrington sérülése, kimaradása az edzőtáborból kinyitotta a lehetőség kapuját Blake Martinez előtt.

Edzői elégedettek vele, élvezi bizalmukat, mi pedig várjuk a vasárnapi meccsen, mit is tud ez a fiatal játékos „élesben” teljesíteni.

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful