Packers Hungary Club

Martinez vs. Peterson

Vasárnap csapatunk Minnesotába utazik, és a fiatal játékosok közül többen is nagyon készülnek a meccsre, egy nagy találkozásra nagy játékosokkal.

Blake Martinez a draftolása során sokat gondolt arra, vajon ki fogja választani, kikkel fog egy csapatban játszani. Amikor a Packers kiválasztotta negyedik körben, azt mondta, a Vikings jutott eszébe.

Két éve készül arra, hogy Adrian Petersonnal játszhasson, és ennek most el is jött az ideje. Martinez tudja, hogy minden LB számára kihívást jelent a vikingek running backjének megállítása.

„Én csak meg akarom mutatni a társaimnak, hogy megfelelő fizikai állapotban vagyok, és meg tudom csinálni a hívásokat. És végül, nem magamnak, hanem mindenki másnak meg akarom mutatni, hogy miért is tartozom ide.”- nyilatkozta Blake Martinez.

Jó oka van annak, hogy a „fizikális” szó gyakran elhangzott a Packers berkeiben a héten, ugyanis  Peterson  180 centi magasságához közel 100 kg súly tartozik.

Martinez nagyon várja már a találkozót, tiszteli Petersont és ahogy játszik a pályán. Évek óta figyelemmel követi a Minnesota Vikings játékát, a héten azonban már felvételen is elemezte őket. Arra a következtetésre jutott, hogy Peterson munkája még inkább lenyűgöző számára.

“Azon képessége miatt, hogy megtalálja a lukat a falban, gondoltam, hogy sok csapatot fog érdekelni  ez a fiú. Gyakorlatilag ha valaki nincs épp a  helyén, ez a srác rögtön berobban oda. Ilyen gyorsan találja meg a helyét.”

Martinez számára tehát ismét egy kihívás következik, de változatlanul élvezi az edzők bizalmát. Senki nem kérdőjelezi meg a Stanfordon végzett játékos teljesítményét.

„Látja a célt”- tudjuk meg edzőjétől, Scott McCurley-től. Tudja miről van szó. Jól játszott az egyetemen. Csak mondani kell neki: menj, tedd a dolgodat és fuss gyorsan! Bízunk benne, hogy készen áll.”

Mi is bízunk abban, hogy a fiatal játékostól egyre több és szebb megmozdulást láthatunk a pályán.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful