Packers Hungary Club

Nagy fogás a practice squadba

A csapat szokása szép lassan igazolja a gyakorló csapatba az 53-as keretből épp kimaradó játékosokat, de kivételesen egy külsőst is szerzett Ted Thompson.

Devon Cajuste rookie a 49ers keretébe nem fért be, és talán nem meglepő hogy inkább a Packers practice squadját választotta mint a 49ersét. A Stanford Cardinals korábbi játékosa Ty Montgomeryvel alkotott elkapópárost korábban, de tavaly természetesen Blake Martinez és Kyle Murphy csapattársa is volt. A barátok mellett valószínűleg az szólhatott a Packers mellett, hogy itt esélyt adnak mindenkinek, és szeretik nevelgetni a játékosokat.

Cajuste egyébként érdekes játékos volt a draft és a combine közben. Nagyon magas elkapórol van szó (6’4), aki a combineon nem futott túl jól elkapóhoz képest – bár a 4,62 méretéhez képest egyáltalán nem rossz. A hagyományosan kisebb elkapóknak kedvező és a route runninghoz jobban hasonlító bójás gyakorlaton viszont posztja egyik leggyorsabbját futotta. Ennek ismeretében, és mivel a Stanford pro dayen 4,42-őt is futott, az egyik legatletikusabb draftolatlan elkapó maradt a draft után. Stockján nem segített hogy a Cardinals szétosztotta a labdákat az elkapók és futók között (ebben hasonlítanak a California Golden Bearses Trevor Davissel).

Az összes (nem hivatalos) practice squad igazolás eddig, a hírt hozóval megjelölve:

  1. DT Brian Price (Rob Demovsky)
  2. OLB Reggie Gilbert (Michael Cohen)
  3. G Lucas Patrick (Ryan Wood)
  4. ILB Carl Bradford (Bill Huber)
  5. WR Devon Cajuste (Eric Branch)
  6. S Jermaine Whitehead (Aaron Wilson)
  7. WR Geronimo Allison (Tom Silverstein)
  8. WR Herb Waters (Tom Silverstein)

Ezzel egyébként a Packers rendes keretében és gyakorlócsapatában összesen 10 elkapó van.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful