Packers Hungary Club

Négy falember érkezik kipróbálásra

Nem aprózzuk el a falember mustrát, rögtön négy játékost is kipróbálunk a héten, ami nem meglepő, hiszen Letroy Guion (térd) sérülése és Mike Pennel eltiltása miatt igencsak hézagos a védelem fala. Lássuk a jelentkezőket:

brandin-bryant-cikkbe

A 23 éves, 188 cm magas és 131 kilós (DT) Brandin Bryant a Florida Atlantic egyetemről került ki és az idei drafton a Seattle Seahawks húzta ki, náluk végig is csinálta a szezon előtti felkészülést, még a négy előszezon meccsen is pályára lépett, de végül meglepő módon még a gyakorló csapatban sem kapott helyet a tengeri sólymoknál.

lars-koht

(DT) Lars Koht 128 kilót nyom és 195 centi magas és a Florida International egyetemről érkezett. Idén augusztusban még a Denver Broncos keretét erősítette, de végül az alapszakasz kezdete előtt elküldték.

joey-mbu

(DT) Joey Mbu sem éppen pehely súlyú, 140 kiló párosul a 23 éves 190 centis védő játékos magasságához. Mbu a Houston egyetemen nevelkedett és miután nem kelt el a 2015-ös drafton, az Atlanta Falcons igazolta le. Még az aktív keretbe is felkerült Atlantában, sőt két alapszakasz mérkőzésen pályára is lépett, 4 szerelésig jutott ezidő alatt(1 solo és 3 assist). A Falcons idén szeptember 3-án elküldte, aztán vissza vették a gyakorló csapatba, végül szeptember 6-án mégis végleg lapátra került.

msus-lawrence-walker

 

A 143 kilós, 190 centi magas (OG-OT) Lawrence Walker igazából támadó falember, tehát ha szigorúan vesszük ő a kakukk tojás a jelentkezők sorában. Walker a Minnesota (State Mankato) egyetemen érett profi játékossá, nem meglepő, hogy miután nem kelt el az idei drafton, a Minnesota Vikings vette szárnyai alá a fiatal játékost. Azonban miután végigcsinálta a mini campet a Vikingekkel, megváltak tőle a lilák.

További hír még, hogy (hamar) kiadtuk az útját a gyakorló csapatunkba nemrég visszaigazolt Daniel Robertson corner backnek.

daniel-robertson

 

 

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful