Packers Hungary Club

PHC Tippjáték Week 1

Ezen a héten végre elrajtol a 2016/2017-es NFL-alapszakasz, mi pedig természetesen ebben a szezonban sem hagyunk titeket tippjáték nélkül 🙂

A tavalyi versenyhez képest történt néhány változás, változtattunk a lebonyolításon és a felületen is. Ezentúl nem közvetlenül az oldalon tudjátok leadni a tippjeiteket, hanem egy űrlap kitöltésével, amihez hetente kitesszük majd a linket egy új bejegyzésben. Az űrlapon meccsenként 3 lehetséges válasz közül kell majd választanotok (1,2,X formában), minden helyes válasz 1 pontot ér.

A legfontosabb változás viszont, hogy ezentúl egyszerre kell leadnotok a tippjeiteket az adott heti összes mérkőzésre, a határidő pedig a hét első meccsének kezdőrúgása! Az első héten ez a határidő a Panthers@Broncos meccs kezdési időpontja, tehát 2016. 09. 09. 02:30*.

A ranglista állását szintén hetente közzétesszük majd. A játékhoz meg kell adnotok a neveteket és az email címeteket, kérünk titeket, hogy ezen ne változtassatok, minden héten ugyanazt adjátok meg! Ha esetleg valami miatt mégis más elérhetőséget kellene megadnotok, akkor vegyétek fel velünk a kapcsolatot a Packers Hungary Club Facebook-oldalán üzenetben, vagy a packershu@gmail.com email címen, és közöljétek a változtatást, hogy továbbra is be tudjunk titeket azonosítani.

És hogy miért játsszatok velünk? Természetesen idén is szuper Packerses ajándékokkal készülünk a dobogósoknak, szóval érdemes lesz egész szezonban velünk tartanotok! 🙂

További kertelés nélkül, íme az első heti tippsor, amit az alábbi képre kattintva érhettek el, a kitöltési határidő szeptember 9., péntek hajnal 02:30*!

Sok sikert és jó játékot mindenkinek! 🙂

tgame500
*: Jó hírünk van azok számára, akik lemaradtak a tippjátékról, mert nem sikerült időben kitölteniük az űrlapot. Az új szabálymódosításunk értelmében a vasárnap esti mérkőzések kezdetéig (19:00) még fogadjuk a tippeket. Persze a csütörtöki meccs kezdőrúgása után leadott tippsorok esetében az első meccs kimenetelének tippje érvénytelen, így a válasz helyességétől függetlenül arra nem fog pontot kapni az illető, viszont így nem esik el a héten szerezhető összes ponttól. Vasárnap este 19:00 órától viszont lezárjuk az adott heti tippjátékot, az utána beküldött tippsorokat már nem fogjuk elfogadni.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful