Packers Hungary Club

PHC Tippjáték Week 2

Lezajlott a szezon első hete, kiértékeltük a tippsorokat, a jelenlegi állást ide kattintva láthatjátok, illetve a felső menüsorból is bármikor elérhetitek a Game Center -> Tippjáték -> Tabella útvonalon.

Ha csak most kapcsolódsz be a játékba, a teljes szabályzatot ide kattintva tudod elolvasni. (és a Game Center -> Tippjáték menüpontban)

Most pedig, rátérve az eheti tippsorra, egyből itt is van az első újításunk, amivel érdekesebbé, izgalmasabbá válik a játék: a bónuszkérdések!

Az idei alapszakaszban kéthetente 5 extra kérdést mellékelünk a tippsorhoz, melyek helyes megválaszolásával pluszpontokat szerezhettek. A bónuszkérdések a normál tippekhez hasonlóan szintén 1 pontot érnek.

A heti tippsort a lenti képre kattintva tudjátok kitölteni, a határidő szeptember 16. (péntek) hajnal 02:25, a póthatáridő pedig vasárnap este 19:00 (az első határidő után leadott tippsornál a TNF-re leadott tipp érvénytelen lesz)

Reméljük az újítás elnyeri majd a tetszéseteket! Sok sikert és jó játékot mindenkinek! 🙂

tgame500

  • Volesz

    Jók a bónuszkérdések!

    • Kissé megkésve ugyan, de köszi 🙂 Tervezek még jónéhány meglepit, szóval érdemes lesz figyelni 🙂

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful