Packers Hungary Club

PHC Tippjáték Week 3

Elkészültünk a múlt heti válaszok kiértékelésével, frissítettük a Tabellát is!

Ha csak most kapcsolódsz be a játékba, és nem tudod, hogy mi is ez az egész, a teljes szabályzatot ide kattintva tudod elolvasni. (és a Game Center -> Tippjáték menüpontban)

Most pedig térjünk rá az eheti tippsorra!

Mint azt a múlt héten bejelentettük, a páros hetek ezentúl a bónuszkérdéseké lesznek, ám a páratlan hetekre sem hagyunk titeket izgalom nélkül! Az extra játékok keretében változatos feladványokkal készülünk nektek, reméljük elnyerik majd a tetszéseteket! 🙂

Ezen a héten az extra játékunk a “Válaszd ki a pontszerzőket!” nevet viseli, melynek során a felsorolt 15 játékosból kell kiválasztani 5-öt, akik pontot szereznek majd a saját heti meccsükön. Bármilyen pont számít, tehát a támadó TD, a 2 pontos kísérlet, a visszahordott TD, stb. egyaránt pontszerzésnek számít. Minden találat 1 pontot ér.

A heti tippsort a lenti képre kattintva tudjátok kitölteni, a határidő szeptember 23. (péntek) hajnal 02:25, a póthatáridő pedig vasárnap este 19:00 (az első határidő után leadott tippsornál a TNF-re leadott tipp érvénytelen lesz)

Sok sikert és jó játékot mindenkinek! 🙂

tgame500

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful