Packers Hungary Club

PHC Tippjáték Week 4

Elérkezett az NFL negyedik játékhete, és bár a Packers játékosok a TV előtt nyalogatják majd a sebeiket vasárnap, a tippjáték természetesen nem áll meg 🙂

A múlt heti válaszok kiértékelése után frissült a Tabella is!

Ha csak most kapcsolódsz be a játékba, és nem tudod, hogy mi is ez az egész, a teljes szabályzatot ide kattintva tudod elolvasni. (és a Game Center -> Tippjáték menüpontban) Ettől a héttől kezdve a fordulógyőzteseket is itt találhatjátok meg.

Most pedig térjünk rá az eheti tippsorra! A Packers eheti bye weekje miatt a heti 5 bónuszkérdés nem csapatspecifikus, hanem a liga egészére vonatkozik. A pontozás a megszokott, minden kérdés 1-1 pontot ér.

FONTOS: A héten a Colts vs. Jaguars meccset Londonban játsszák, magyar idő szerint 15:30-as kezdési időponttal, ez némileg befolyásolja a tippjátékot is:

A heti tippsort a lenti képre kattintva tudjátok kitölteni, a határidő szeptember 30. (péntek) hajnal 02:25, az első póthatáridő vasárnap 15:30, a második póthatáridő pedig vasárnap este 19:00 (a határidő után leadott tippsornál a TNF-re leadott tipp érvénytelen lesz)

Tehát az érvényes tippek az alábbiak szerint alakulnak:

  • péntek 02:30 előtt leadott tippek esetén minden tipp érvényes
  • péntek 02:30 és vasárnap délután 15:30 között leadott tippsor esetén csak a TNF tippjét nem tudjuk elfogadni
  • vasárnap délután 15:30 és 19:00 között a TNF és a londoni meccs tippje érvénytelen
  • vasárnap este 19:00 után minden leadott tippsor érvénytelen

Sok sikert és jó játékot mindenkinek! 🙂

tgame500

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful