Packers Hungary Club

Változások a keretben

A mai naptól felhoztuk az 53-as aktív keretbe (DT) Brian Price védőfalembert, aki eddig csak a gyakorló csapat (practice squad) tagja volt.

brian-kiemelt

A szemtelenül fiatal (22 éves) 191 centi magas, mintegy 144 kilós Price, draftolatlan szabad ügynökként került (vissza) hozzánk idén májusban és miután végigcsinálta a teljes szezon előtti felkészülést a kerettel, végül a gyakorló egységben kapott csak helyet. Brian már tavaly is tagja volt a Packers gyakorló csapatának, de tavaly szeptember 3-án elküldtük. Most nagy lehetőség előtt áll, reméljük jól él majd vele.

További hír, hogy visszaigazoltuk a gyakorló csapatba (CB) Daniel Robertsont, aki szintén nem ismeretlen Green Bayben, hiszen ő is megjárta már a csapat edzőtáborát és gyakorló csapatát is.

daniel-robertson

A 24 éves, 185 centi magas és 93 kilós Robertson 2015-ben a Raidersnél kezdte meg NFL pályafutását, de ott nem sokáig időzött, ugyanis 2015 szeptember elsejével ki is adták Oaklandból az útját. Rá hat napra igazoltuk le, akkor még a practice squadba, majd 2016 januárjában az aktív keretbe is felkerült, de a rájátszásban éppen soron következő Cardinals elleni mérkőzésen nem kapott szerepet a pályán. Ezután ő is végigcsinálta a holtszezon teljes felkészülési programját a zöld-arany bő kerettel, ám 2016 szeptember 3-án a végleges keretszűkítésünkön kirostálódott. Most ismét a gyakorló egység tagja lett, elnézve a kezdő cornerbackjeink eddigi teljesítményét nem is árthat…

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful