Packers Hungary Club

2 új név az aktív keretben

Miután Jared Abbrederis és Chris Banjo a hétfői nap folyamán IR-listára került, felszabadult 2 hely a rosteren, amit a vezetőség házon belül töltött be, két játékost felhozva a gyakorlócsapatból.

Geronimo Allison undrafted free agentként került a Packershez idén májusban. Az előszezonban jó teljesítményt mutató WR a keretszűkítéseket nem úszta meg, de várható módon a gyakorlócsapatban helyet kapott, Abbrederis kidőlésével pedig most felkerülhetett az aktív keretbe is.

Jermaine Whitehead safety NFL-karrierje tavaly tavasszal kezdődött, szintén draftolatlan újoncként, 2015 májusától decemberig a San Francisco 49ers gyakorlócsapatában kapott helyet. Innen szerződtette le a Baltimore Ravens az aktív keretébe, de ott sem öltözött be egy mérkőzésre sem. Ezután idén májusban került a Packershez, ahol Allisonhoz hasonlóan szintén a practice squadban volt, egészen eddig.

A gyakorlócsapatban felszabaduló 2 hely közül az egyik már be is lett töltve, Dez Stewart újonc elkapó érkezett a csapathoz. Az előszezonban megjárta a Buccaneerst és a Redskinst is, de végül egyik alakulatnál sem számoltak vele hosszú távon.

161024-allison-whitehead-950

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful