Packers Hungary Club

Edzés update: Starks out, Rollins Q

Frissítettük az orvosi szobát a heti utolsó edzés adataival, kiemelve a fontosabb hírek:

James Starks biztosan nem játszik holnap, nem tudni hogy ez a személyes problémák (családtag halála), vagy a térde miatt van. Mindenesetre így különlegesen fontos kérdés hogy ki fog futni holnap?

Szerintünk Lacy bevethető lesz, és Montgomery/Cobb is kap pár carryt. Annak is adunk esélyt hogy felhozzuk biztosítéknak Don Jacksont a gyakorlócsapatból. Jackson a csapattal volt az előszezonban, de túl sok lehetőséget nem kapott. Aki meg akar ismerkedni vele, annak egy videó ahogy ő és futótársa Nevadában hogyan teljesített tavaly.

A másik nagy kérdés a cornerback pozíció, ahol már a korábbiakban tudtuk hogy Sam Shields ismét kihagyja a meccset agyrázkódása miatt – mivel ez nála már a negyedik, nagyon óvatosak vele (mi kicsit féltjük a karrierjét is). Damarious Randall múlt héten nem tudott pályára lépni, és ismét kérdéses (Q) a státusza. A legnagyobb probléma hogy bár végig edzett, mára Quinten Rollins is Questionable státuszba került, valószínűleg az utolsó edzésen történt valami az ágyékával. Bele sem akarunk gondolni a pesszimista esetbe hogy milyen lenne mind a három kezdő cornerbackünk nélkül, de bízunk benne hogy a két másodéves közül legalább az egyik bevethető lesz. Abban az esetben Hyde (ilyenkor nagyon hasznos egy ilyen több poszton bevethető játékos!) és Gunter mellett egyikőjük lesz az alaphármas tagja (szerk: bár az alapvédelem 2 corneres, a legtöbb csapatnál több időt töltenek a csapatok 3 corneres felállásokban az elkapó TEk és a háromelkapós felállások miatt). Ha nem, akkor az eddigieknél is nagyobb nyomás fog kerülni valamelyik draftolatlan rookie cornerünkre, esetleg potenciálisan a frissen visszatérő (és karrierje során főleg a Special Teamben szereplő) Demetri Goodsonba.

Goodsonról szólva egyelőre a csapat nem jelentette be az összes keretmozgást, csak az elbocsátásokat. Jelenleg két helyünk van a Goodson (CB), Pennel (DT) és potenciálisan Jackson (RB) hármasra, meglátjuk a csapat hogyan dönt.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful