Packers Hungary Club

Injury Report Week 8

Megérkezett a Falcons elleni mérkőzés előtti utolsó hivatalos sérültjelentés, így frissült a jobb oldalon található Orvosi szoba szekciónk is.

Randall Cobb és Clay Matthews térdhajlítóizom-sérülés, T.J. Lang csípőgondok, Ty Montgomery pedig betegség miatt nem tudtak a héten teljes értékű edzésmunkát végezni, ezért mind a négyen “kérdéses” státuszt kaptak a meccsre, de az öltözőben adott interjúik alapján egyik játékosnak sincs igazán veszélyben a pályára lépése.

Don Jackson kézsérülése miatt hagyta el a pályát idő előtt a Bears elleni találkozón és nem is tért vissza, csak az oldalvonal mellől szemlélhette az eseményeket. A héten viszont már nem hátráltatta a sérülés, ugyanis mindhárom edzésnapon teljes értékű munkát tudott végezni, így biztosan játszhat vasárnap este.

Az, hogy James Starkst és Jared Cookot továbbra is nélkülöznünk kell, a sérüléseiket ismerve sajnos nem meglepetés, nagyobb gond, hogy a két fiatal cornerbackünk, Damarious Randall és Quinten Rollins sem bevethetőek ezúttal sem, elhúzódó ágyéksérülésük miatt.

Eközben a Falconsnál csak a térdhajlítóizmával küszködő futójátékost, Tevin Colemant kell biztosan nélkülözniük, rajta kívül még Dwight Freeney defensive end játéka kérdéses.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful