Packers Hungary Club

Mégis ki fog futni a hétvégén?

Eddie Lacy nagyon hatékony volt a Giants ellen, de el kellett hagynia a pályát a második félidőben, és bokájával kapcsolatban kérdések merültek fel. Aki követi napi sérülésreportjainkat (jobb oldali sávban) az láthatta, hogy Starks nem is edzett, melynek hivatalos oka térdsérülés. Nem hivatalos hírek szerint Starks családjában haláleset történt ami miatt el kellett utaznia, és bár a térdsérülés valós, önmagában emiatt még nem hagyott volna ki meccset. Mindenesetre ezek a hírek komoly kérdéseket vet fel arról, hogy mégis ki is lesz bevethető a hétvégén ha bekövetkezne az az eset hogy egyik játékos sem elérhető?

Új RB-t ugyanis nem igazoltunk, és mint ismeretes a Packers azon kevés csapatok egyike ahol az 53-as aktív keretben csak két futó van. Ennek ellenére Edgar Bennett támadó koordinátor érdekes nyilatkozata szerint minden eshetőségre van terve a csapatnak. Hogy mire gondolhat ezzel?

Bátor tippünk az, hogy Ty Montgomeryre. Az eredetileg Cobb-ra kidolgozott, slot receivert a backfieldben alkalmazó felállásban Montgomery is kipróbálta már magát, és már az előszezonban is megjósoltuk hogy ez lehetett az oka az RB poszton való mélység hiányának. A skillset egy 3d down futó és egy slot elkapó között nagyon hasonló, ligaszerte láthatjuk ahogy a Danny Woodheadek, Theo Riddickek, Charles Simsek és idén Tevin Colemanek megélnek abból hogy a backfieldből indulva, vagy slotba kimozgatva rövid elkapásokkal mozgatják a láncokat, közé mixelve egy két futást. Bár a játékos fejlődésének iránya fordított, a fizikai felépítés és a technikai képességek hasonlóak, így biztosak vagyunk benne hogy a héten – biztos ami biztos – Montgomery gyakorolgatott a futókkal is.

ty_montgomery

 

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful