Packers Hungary Club

Orrvérzésig

Blake Martinez nagyon szeretne jól teljesíteni, és ezért mindent meg is tesz. Az utolsó meccs alatt baleset érte, bár az alapsérülést már korábban elszenvedte, egy edzés során. Lecsúszott a sisakja, és olyannyira felsértette orrnyergét, hogy az el is törött. Az orvosi stáb óvatosságra intette, miután 4-5 öltéssel összevarrták sebét. Martinez azonban pályára akart lépni, melyhez talán az is hozzájárult, hogy társai cukkolták: „még a varratokat is saját kezével tépkedné ki, mintsem hagyja, hogy csorba essen a kemény macsó imázsán”.

 

„Remélem hamar elmúlik. De nem bánom, ha készül pár klassz fotó rólam, amint a vérem végigcsorog az arcomon.”

A probléma tehát már az edzésen kialakult, ami tovább gyűrűzött a Lions elleni meccsen. Dwayne Washingtonnal csattantak össze, a seb felrepedt, elkezdett ismét vérezni. Azonnal lekezelték az orvosok, ám a kis kötés kevésnek bizonyult, jöhetett a nagyobb és tartósabb. Martinez a játék harmadik negyedében térhetett vissza a pályára.

A régi Packers drukkerek emlékezhetnek Chuck Cecil játékosra, aki hasonlóképp keményen nyomta az ütközéseket 1988-1992 között.

chuck-cecil

Blake Martinez nem szeret gyengélkedni,  így most jól jött ki a bye week ideje, marad idő a gyógyulásra.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful