Packers Hungary Club

Orvosi szoba update

Frissült a jobb oldalon található orvosi szoba táblázat, íme röviden az ehhez kapcsolódó hírek összefoglalója:

  • Rövid hét lévén a Bears meccs előtti edzési lehetőségek hétfő-kedd-szerda napokon vannak, ám mivel az előző mérkőzés vasárnap volt, így hétfőn sem a Packers sem a Bears nem tartott hivatalos edzést. Ennek ellenére a napi sérültjelentést kötelesek kiadni a csapatok, így a hétfői DNP-lista csupán tájékoztató jellegű. Bár a kisebb-nagyobb sérülésekkel bajlódó játékosok listája így is elszomorítóan hosszú…
  • James Starks térdét vasárnap reggel megműtötték, több hetes kihagyás vár rá, a hírek szerint nagyjából 4 hétig kell majd nélkülöznünk a veterán futót. Tekintve, hogy Eddie Lacy is szerepel a sérültlistán a bokája miatt (aminek a Cowboys elleni meccs hajtása egész biztosan nem tett jót), felvetődik a kérdés, hogy mihez kezd a csapat RB-poszton. Lehetőség lehet Don Jackson felhozása a gyakorlócsapatból, vagy esetleg egy új szabadügynök játékos leigazolása… Ugyanis néhány snap erejéig Ripkowskit vagy a Cobb/Montgomery duót is lehet ugyan alkalmazni futóként is, ám hosszú távon egyik sem tud kiváltani egy további futójátékost.
  • Davante Adams vasárnap esti sérülése után sajnos beigazolódott a gyanú, az elkapónál ma agyrázkódást diagnosztizáltak, így bekerült a protokoll programba. Hogy mikor térhet vissza, még nem tudni, de a Bears elleni játéka ezzel sajnos igencsak kétségessé vált. Ezáltal Abbrederis (aki szintén sérüléssel küszködik) és Montgomery juthat nagyobb szerephez a csütörtök éjjeli mérkőzésen.
  • Damarious Randall sem játszotta végig a Dallas elleni találkozót, korábbi ágyéksérülését tovább rontva az első negyedben el is kellett hagynia a pályát. Hogy mennyire nagy a gond, azt még nem tudni, amint kiderül valami friss, arról természetesen mi is beszámolunk majd!
  • Bryan Bulaga hátsérülés miatt fejezte be idő előtt a meccset a negyedik negyedben, valószínűleg egy térd vagy egy sisak ütődött neki, amikor megpróbálta visszaszerezni Aaron Rodgers fumble-ját a 3. negyed végén. Bulaga hétfői nyilatkozata biztató, azt mondta már jobban van, és remélhetőleg a napokban tovább javul az állapota, hogy pályára léphessen csütörtök éjjel. Mindenesetre annak ellenére, hogy korábban bőven volt már dolga különböző sérülésekkel, a hátával ezelőtt nem volt még gondja, így most neki is új a helyzet és nem akar jóslatokba bocsátkozni. Megcsinálja, amit az orvosok kérnek tőle, aláveti magát a kezeléseknek, és reménykedik, ennyit tehet.
  • Randall Cobb a múlt heti listán még nyaksérüléssel szerepelt, most a háta miatt került az Orvosi szobába, de a hétfői nyilatkozata szerint ez ugyanaz a sérülés, amit még a Giants elleni meccs utolsó perceiben szenvedett el.
  • Quinten Rollins ágyéksérülése továbbra sem javult még annyit, hogy pályára léphessen, így nem valószínű, hogy játszhat majd a Bears ellen.

A fent kiemeltek mellett persze a többi játékos állapotáról is amint tudunk, informálunk titeket, a keddi és főleg a szerdai edzések jelenléti íve alapján többet tudunk majd meg a sérülések komolyságáról.

092815-nfl-green-bay-packers-davante-adams-carted-off-mm-pi-vresize-1200-675-high-53

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful