Packers Hungary Club

PHC Tippjáték Week 7

Ismét eltelt egy hét, így itt is van a 7. heti tippjáték!

Az előző, 6. heti eredmények összegzését ITT, a friss állapotokat tükröző tabellát ITT, ha pedig csak most kapcsolódsz be a játékba, és nem tudod, hogy mi is ez az egész, a teljes szabályzatot ide kattintva tudod elolvasni. (és a Game Center -> Tippjáték menüpontban)

Most pedig térjünk rá az eheti tippjátékra!

Páratlan hét lévén az extra játék következik a sorban. Némi öniróniát gyakorolva és reagálva a heti eseményekre, ezúttal a következő kérdésre kell válaszolnotok: Lesz újabb sérült játékosunk? (aki meccs közben megsérül, és nem is tud majd visszatérni a pályára a mérkőzés során)

A kérdés tehát arra vonatkozik, hogy a meccsen lesz-e olyan játékosunk, aki megsérül, és nem folytathatja a mérkőzést, attól függetlenül, hogy új sérülés, vagy rásérülés okozta-e az adott problémát. Ezen a héten az extra játék három pontot ér, így aki helyesen válaszol a kérdésre 3 plusz pontot zsebelhet be a meccspontjai mellé.

FONTOS: A héten a Giants vs. Rams meccset Londonban játsszák, magyar idő szerint 15:30-as kezdési időponttal, ez némileg befolyásolja a tippjátékot is:

A heti tippsort a lenti képre kattintva tudjátok kitölteni, a határidő október 21. (péntek) hajnal 02:25, az első póthatáridő vasárnap 15:30, a második póthatáridő pedig vasárnap este 19:00 (a határidő után leadott tippsornál a TNF-re leadott tipp érvénytelen lesz)

Tehát az érvényes tippek az alábbiak szerint alakulnak:

  • péntek 02:25 előtt leadott tippek esetén minden tipp érvényes
  • péntek 02:25 és vasárnap délután 15:30 között leadott tippsor esetén csak a TNF tippjét nem tudjuk elfogadni
  • vasárnap délután 15:30 és 19:00 között a TNF és a londoni meccs tippje érvénytelen
  • vasárnap este 19:00 után minden leadott tippsor érvénytelen

Sok sikert és jó játékot mindenkinek! 🙂

tgame500

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful