Packers Hungary Club

Tippjáték Week 4 – eredmények

Ettől a héttől kezdve közkívánatra egy külön posztban minden héten összefoglalom majd röviden az adott heti tippjáték eseményeit.

Első, és legfontosabb, hogy eddig engedékeny voltam ebben a tekintetben, de most már utoljára bogarásztam össze a neveket az email címekkel, ezentúl ha valaki nem képes ugyanazt a név-mailcím párost használni a játék során (annak ellenére, hogy a Szabályzatban ez világosan rögzítve van), akkor annak az adott heti tippsorát nem fogom figyelembe venni.

A meccseredményeket IDE kattintva megtaláljátok az NFL hivatalos oldalán, így ezeket nem is részletezném.

Érdemes még megemlíteni, hogy bár a héten nem fordult elő, de hosszabbításos meccs esetén a rendes játékidő végeredményét vesszük figyelembe, akkor is, ha a hosszabbításban születik győztes. Tehát ebben az esetben a helyes válasz a döntetlen.

A bónuszkérdések helyes válaszai a következők voltak:

 • 1. bónuszkérdés: Az alábbiak közül melyik stadionban esik majd a legtöbb pont? (a két csapat pontjainak összegét értve)
  A helyes válasz a Qualcomm Stadium, San Diego volt, a maga 69-es összpontszámával.
 • 2. bónuszkérdés: A Lions@Bears meccsen melyik csapat szerez több total yardot?
  A helyes válasz a Bears volt, 263 – 408 arányban.
 • 3. bónuszkérdés: Hány yardos lesz a leghosszabb berúgott mezőnygól az összes meccset tekintve?
  A leghosszabb értékesített FG a Panthers-Falcons meccsen született 54 yardos mezőnygól lett, így a helyes válasz az 50-55 volt.
 • 4. bónuszkérdés: Lesz picksix valamelyik mérkőzésen? (TD-re visszahordott interception)
  Erre a kérdésre is a Panthers-Falcons meccs hozta meg a helyes választ, hiszen míg a többi mérkőzésen nem született egy picksix sem, ezen az egy találkozón egyből 2 is összejött, így a helyes válasz az igen, több is lesz opció volt.
 • 5. bónuszkérdés: Melyik irányító éri el a legmagasabb passer ratinget? (holtverseny esetén minden érintett játékost elfogadjuk helyes válaszként)
  A Falcons győzelmében oroszlánrészt vállaló Matt Ryan volt a helyes válasz, hiszen az irányító nagyszerű teljesítményével (28/37, 503 yard, 4 TD, 1 INT) 142-es passer ratinget tudott összehozni.

top11Sokáig úgy tűnt, hogy ezen a héten végre meglehet a szezon első telitalálatos tippsora, de aztán mégsem úgy alakult… Akinek a meccseredmények eltalálása ment nagyon jól, annak a bónuszkérdések tettek be, aki pedig 5/5 pontot ért a kérdéseknél, annak pedig a meccseknél lettek rossz tippjei.

Az élmezőny elég szoros lett, a heti top 11 játékost a jobboldali táblázatban láthatjátok, gratulálunk nekik:

A Tabella is frissült, immár a 4. hét utáni eredményeket mutatja a ranglista.

A következő heti tippsor is hamarosan kikerül, tartsatok velünk! 🙂

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful