Packers Hungary Club

Tippjáték Week 6 – eredmények

Íme a szokásos összefoglaló a tippjáték heti eseményeiről. 🙂

A mérkőzések eredményeit IDE kattintva nézhetitek meg az NFL hivatalos oldalán.

Ezen a héten ismét 5 bónuszkérdésre kellett tippelnetek, az alábbiakban megtaláljátok a kérdéseket és a helyes válaszokat:

 • 1. bónuszkérdés: Aaron Rodgers vagy Dak Prescott ér majd el jobb passer ratinget?
  A helyes válasz mindannyiunk sajnálatára Dak Prescott volt, hiszen míg ő 117,4-es passer ratinget dobált össze, addig Rodgers csak 90,8-as irányítómutatót tudhatott magáénak. 14 játékosunk számított A-Rod gyengélkedésére, így ők kaptak csak pontot ezért a kérdésért.
 • 2. bónuszkérdés: Mekkora lesz Jacob Schum puntátlaga a meccs végén?
  A mérkőzésen összesen 1 Packers puntra került sor, így a 47 yardos punt egyből egy impresszív 47 yardos átlagot jelentett Schumnak. Ezáltal a helyes válasz a 45 yard fölött opció volt, az utóbbi meccsek gyenge puntteljesítményét látva pedig nem csoda, hogy mindössze ketten szavaztak ilyen mértékű bizalmat punterünknek.
 • 3. bónuszkérdés: Melyik csapatnál lesz (ha lesz) fumble a Cowboys@Packers mérkőzésen?
  Amikor a kérdéseket írtam, magam sem számítottam arra, hogy ekkora fumbleparádé lesz a meccsen, de valahogy nagyon ráéreztem, így ennél aktuálisabb nem is lehetett volna a 3. bónuszkérdés. A Cowboysnál 2, a Packersnél 5 fumble-t hoztak össze a játékosok, így a helyes válasz a mindkettő volt. Ezt egész sokan, egész pontosan 42-en találták el.
 • 4. bónuszkérdés: Hány yardot sikerül majd összefutnia Ezekiel Elliottnak?
  Már a meccs előtt is tudható volt, hogy ez lesz az egyik kulcskérdés, ami meghatározó lesz a mérkőzés kimenetelét tekintve. Sajnos aznap a komplett Packers run defense bal lábbal kelt fel, így Elliott szinte szabadon ficánkolhatott a pályán, elképesztő 157 yardot szerezve a Dallasnak. Ilyen teljesítményre senki sem számított a rookie RB-től, így nem meglepő, hogy 1 pontot sem tudunk kiosztani ezért a kérdésért, mivel a helyes, 125 yard fölött választ 1 játékos sem választotta.
 • 5. bónuszkérdés: Lesz kihagyott mezőnygől a meccsen? (a blokkolt FG is számít)
  A helyes válasz a nem lesz opció volt, hiszen mind Mason Crosby, mind Dan Bailey hibátlan teljesítményt nyújtott a mérkőzésen, mindketten 3-ból 3 mezőnygól próbálkozást értékesítve. Ez bizonyult a legkönnyebb kérdésnek, a játékosok nagy részének, 80 főnek sikerült is eltalálnia a helyes választ.

top11Érdekesség, hogy 3 meccs alaposan bekavart a héten a tippelőknek, a Dolphins győzelmét összesen 3 fő találta el, Cowboys W-re csak ketten tippeltek, azt pedig, hogy a Colts@Texans meccs a negyedik negyed végén döntetlenre fog állni, mindössze egyetlen egy játékos jósolta meg.

A heti top11-et jobbra találjátok, gratulálunk nekik! 🙂

A Tabella is frissült, immár a 6. hét utáni eredményeket mutatja a ranglista.

A következő heti tippsor is hamarosan kikerül, tartsatok velünk! 🙂

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful