Packers Hungary Club

Újabb csapás a védelemre

Alig, hogy véget ért a bye  week adta rövid kis pihenő és hétfőn ismét edzésbe állt a csapat, egyből jött az újabb trauma a tréning során, ugyanis (CB) Damarious Randall ujjsérülést szenvedett, ami miatt nem is tudta befejezni a gyakorlást. (via Michael Cohen – PackersNews.com). Részletes információ egyelőre nincs a sérüléséről, annyit lehet tudni, hogy kötéssel az ujján még megpróbált visszatérni a munkába, de végül a partvonal mellé kényszerült és sisak nélkül, üldögélve nézte végig az edzés végét.

randall-cikkbe

Ez különösen rossz hír, mivel ha Randall sérülése végett nem játszhat a Giants ellen, akkor mindkét kezdő CB hiányozhat majd (Sam Shields agyrázkódás eljárása sem zárult le még) a remek elkapó gárdával rendelkező new yorki csapat elleni derbin, ami nem túl biztató. Damarioust és Samet, LaDarious Gunter, Quinten Rollins, Josh Hawkins és végső esetben, esetleg akár a “mindenes beugró” Micah Hyde pótolhatja majd.

Van azért jó hír is,  (LB) Clay Matthews,  (DE) Datone Jones ,(DT) Letroy Guion,  (WR) Jeff Janis és (S) Morgan Burnett  minden visszatértek és már teljes edzésmunkát végeztek hétfőn.

 

  • Volesz

    Az eddigi teljesítménye alapján nem érzem hogy hiányozni fog. Inkább Guntertől várok egy nagy előrelépést most hogy még többet játszhat.

  • Sándor Jánosik

    Burnett viszont nagyon hiányzik!

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful