Packers Hungary Club

A mai nap edzés és sérült jelentése

Vegyesen jó és rossz hírek is napvilágot láttak a mai edzés után a csapat háza tájáról.

A hibrid elkapó/futó Ty Montgomery lekerült a sérült listáról, így az ő játéka biztos a hétvégén, (G) T.J. Lang nem kapott státusz besorolást a sérült listán, tehát az ő pályára lépése várható, ellenben (WR) Randall Cobb, (CB) Quinten Rollins és (LB) Clay Matthews továbbra is kérdéses státuszban maradt. Matthews ugyan sokkal jobban mozgott az edzésen és talán az ő szereplése a legesélyesebb a felsoroltak közül.

A rossz hírek sora (RB) James Starks nevével indul, továbbá (TE) Jared Cook és JC Tretter akik biztosan kihagyják a vasárnapi mérkőzést.

Az aktuális ellenfelünk háza táján is lesznek meghatározó khiányzók, (S) Mike Adams, (DE) Kendall Langford, (OLB) Chris Carter, (OL) Jack Mewhort és (OL) Joe Reitz  fogja a pálya széléről szemlélni majd a történéseket. Külön jó hír, hogy a Colts támadó fala igencsak meggyengült, így kénytelenek lesznek újoncokat bevetni (PL: Joe Haeg, Jonotthan Harrison) (QB) Andrew Luck védelmére, ám ezek a játékosok  bizony nem rendelkeznek túl nagy meccs rutinnal, ami a mi front seven-ünknek kedvez majd a meccs folyamán. A rutinos öreg róka (S) Mike Adamset is egy fiatal újonc, a mindössze 21 éves (első NFL szezont játszó) (S) T.J. Green lesz kénytelen helyettesíteni.

A Packers végső sérült jelentését a holnapi edzés után teszik majd közzé, érdemes lesz figyelni itt az oldalon a beteg szobát, ahol szinte azonnal frissül majd a lista!

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful