Packers Hungary Club

Clay Matthews ismét apa lett

Sérülése miatt ugyan nem játszhat még a soron következő mérkőzésen sem, de helyette örülhet egy sokkal fontosabb dolognak, ugyanis (több forrás szerint- totalpackers, cbssports, 247sports) a héten felesége, Casey Noble életet adott  második közös gyermeküknek, aki a Madeline Joy nevet kapta. A kislány érkezését Noble unokatestvére Allison Ratkovich Facebook bejegyzéséből tudhatták meg a szemfüles bulvár zsurnaliszták, akik azonnal fel is kapták a hírt.

allison

Első gyermekük Clay Matthews IV tavaly februárjában jött világra, amelyet ugyancsak nem vertek még nagy dobra, mivel hivatalosan csak 2015 Júliusában kelt egybe a pár, így az érkező kis CM IV  még elvileg házasságon kívüli gyermekként született, nem is beszélve arról, hogy Noble kisasszony előző férjétől történő válási procedúrája akkor még nem zárult le teljesen. Most azonban már minden felhőtlen a pár körül, gratulálunk és sok boldogságot, örömet és egészséget kívánunk a családnak!

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful