Packers Hungary Club

Egy távozó, egy érkező

Az Indianapolis Colts elleni mérkőzés meglehetősen emlékezetesen indult, persze leginkább az Indy szurkolók számára:

A special teamünk több tagja is hibázott a playnél, először is mint kiderült, Crosby-nak sem sikerült oda rúgnia a labdát, ahová tervezve volt. Aztán pedig Jermaine Whitehead mozdult ki a saját sávjából, a blokkolója pedig rátolta Kyler Fackrellre, így mindkét játékos elesett. Ezzel egy jókora rés keletkezett Jordan Todman számára, akit nem is sikerült már megállítani.

Ahogy a híres-hírhedt Seattle elleni onside kicknél Brandon Bostick, ennél a visszahordott TD-nél Whitehead lett a bűnbak… A fiatal safety nem sokáig örülhetett az 53-as kerettagságának, hiszen október 24-én került fel a gyakorlócsapatból, a hétfői nappal pedig meg is vált tőle a csapat, így alig 2 hetet tölthetett el a rosteren.

161107-kerridge-950

A megüresedett helyet egyből be is töltötte egy újabb practice squadból felhozott játékos, Joe Kerridge. Az újonc fullback NFL pályafutása a Washington Redskinsnél kezdődött, idén május 5-én került a Rézbőrűekhez undrafted free agentként. A keretszűkítések után egy rövid időt még a fővárosiak gyakorlócsapatában töltött, mielőtt október 5-én a Packers tartalékosai közé került. A 40-es számot fogja viselni a csapatban.

Kerridge valószínűleg elsősorban a special team tagjaként léphet majd pályára, de tekintve, hogy sem Rodgers, sem Perillo nem blokkol igazán jól, könnyen elképzelhető, hogy a támadósorban is kaphat feladatokat, ezzel lehetővé téve, hogy egy FB+TE páros helyett 2 fullback blokkoljon a futójátékoknál.

Apropó futójáték, ahogyan mi is beszámoltunk már róla, Joique Bell esetleges érkezéséről csicseregnek a madarak. A hírek szerint a hét elején jön próbajátékra a csapathoz, természetesen amint kiderül valami konkrétum a futó helyzetéről, rögtön tájékoztatást adunk róla.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful