Packers Hungary Club

Lacy-blog 11.16.

Majd’ egy év kihagyás után Eddie újra billentyűzetet ragadott, hogy személyes blogjában ossza meg gondolatait a szurkolókkal. A bejegyzésben többek között arról olvashattok, hogyan halad a gyógyulással, valamint hogyan próbál képben maradni a csapat háza táján történő dolgokkal:

 

“Köszönöm szépen nektek, hogy olyan sokan küldtetek nekem jókívánságokat és imádkoztatok értem. Igazán nehéz dolog felépülni egy sérülésből, de egyből egy kicsit könnyebb lesz, ha tudod, hogy egy rakás ember támogat. A Packers szurkolók tényleg a legjobbak a világon!

A jó hír, hogy jól haladok a gyógyulásommal. A bokám még nem az igazi, de már közel sem fáj annyira, mint azelőtt. Nagyszerű orvosi és edzői stábunk van itt. Sokat segítettek nekem abban, hogy pozitív maradjak a frusztráló napokon is…

A gyógyulási folyamat legnehezebb része a mentális oldal volt. Nyilván megőrülök tőle, hogy nem lehetek ott a pályán a csapatommal. Viszont türelmesnek és kitartónak kell lenned, ha egy olyan sérülésből lábadozol, mint amilyen az enyém. Sok olyan nap van, amikor az egyetlen focival kapcsolatos dolog, amit csinálhatok, az a pihenés és a rehabilitáció. Frusztráló, hogy nem tudok játszani, de tudom, hogy ez a hosszú és nehéz folyamat fog segíteni abban, hogy minél hamarabb visszatérhessek a pályára.

Próbálok azért a csapattal lenni, amennyit csak tudok. Amikor épp nem a fizikoterápián vagyok, akkor beugrom a csapat- és a futómegbeszélésekre. Ez segít, hogy én is a részese maradhassak a dolgoknak, plusz motivációt ad, és képben tart a játékkal.

Napról napra haladok. Reménykedek benne, hogy még ebben a szezonban újra játszhatok, de meglátjuk, hogy megy majd a gyógyulás. Hamarosan visszatérek.

– Eddie”

Lacy

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful