Packers Hungary Club

Linsley visszaveheti a helyét?

JC Tretter eddig kiválóan teljesített idén center poszton, Corey Linsley pedig nem gyógyult fel az előszezon során, és az utolsó keretszűkítés után is maradt a PUP (player unable to practice) listán. Ez egy kedvező helyzet volt a csapat számára, hiszen itt meghatározatlan ideig maradhat és korlátozás nélkül visszahelyezhető az aktív keretbe, ellentétben az IR listával (injured reserve) ahonnan csak egy játékos jöhet vissza. Valószínűleg ezért sem erőltette a Packers Linsley játékát az előszezonban, hiszen ha egy játékos teljes értékű edzésmunkát végezve lekerül a PUP listáról, már nem kerülhet oda vissza (csak a fent említett IR-ra).

Ez pedig most különös fontosságot nyert, mert Tretter az előző mérkőzés végén térdsérülést szenvedett. A sérülés mértéke egyelőre ismeretlen (orvosi szoba frissítés később, ha megtudunk valamit természetesen jelentkezünk), de az biztos hogy egyelőre JC edzésképtelen. A mai edzésen így Corey Linsley vehette át a helyét, aki bár közel sincs még meccsformában, a sérüléseiből (a térdhajlító-izmával kapcsolatban merült fel több probléma) felgyógyult. Knile Davis elengedésében tehát űgy tűnik nagy szerepet játszott a center helyzet is, a jelek ugyanis arra mutatnak hogy Linsleyt aktiválni kell majd, és a hétvégén ő lesz a régi-új kezdő.

Tudva hogy rookie szezonjában az NFL 5 legjobb centere között minden mutató és szakoldal szerint, nagyon nem aggódunk.

linsleyy1

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful