Packers Hungary Club

Mindenki kiáll McCarthy mellett

Nem könnyű az élet a csapat háza táján, miután három egymást követő mérkőzésen is sikerült vereséget szenvedni a McCarthy vezette legénységnek. Ilyenkor nyilván mindenkiben megfogalmazódik egyfajta vélemény, hogy mi is lehet a probléma forrása. A döcögős támadósor? A halovány védelem? A sérültek folyamatosan növekvő száma? Csak szimplán a szerencsétlenség övezte körbe a sajtfejűek öltözőjét? Esetleg maga a vezető edző jelenti az akadályt? Ez utóbbi igen nagymértékben izgatja a média fantáziáját, és többekben felmerült a kérdés, hogy biztonságban van-e egyáltalán a vezetőedző munkája. Természetesen ilyen helyzetben kiemelten fontos az irányító véleménye, és ezzel kapcsolatban kérdezték meg Aaron Rodgerst a szerdai nap folyamán, aki – nem meglepő módon – kiállt McCarthy mellett.

„Szerintem ez nevetséges.” – mondta Rodgers. „Szerintem az emberek nem értik meg milyen nehéz ebben a ligában nyerni, és folyamatosan nyerni. Nehéz megszerezni azt a sikert, amit mi eddig elértünk, és igen magasra állítottuk a mércét.”

„Nem hallgatnék a kritizálókra. Nincsenek itt az öltözőben, nincsenek ott a tárgyalóban, és nincsenek ott az edzéseken sem. Nem tudják, hogy mi történik. Nem tudják, hogy milyen munkamorállal dolgozunk mi, és Mike is egyaránt.”

A média egyfajta törést vél felfedezni Rodgers és McCarthy között, a sajtótájékoztatókból leszűrve, de az irányító szerint ez szöges ellentétben áll a valósággal.

„Ne fecséreljétek az időtöket arra, hogy ilyen marhaságokat olvastok.”

Nem csak az iránytó fejtette ki a véleményét, hiszen Davante Adams is elmondta, a csapat kiáll a vezetőség mellett.

„100%-ig azt tesszük, amit Mike edző mond nekünk.” – kezdte az elkapó. „Már régóta van itt, és nyertesként. Úgy gondolom a Green Bay szurkolók el vannak kényeztetve, mivel rengeteg nagy játékot meg menő mozdulatot láthatnak, aztán amikor egy kicsit ellened dolgozik a szerencse,  mindenki az edzőt hibáztatja, meg ezeket a dolgokat teszik, miközben rá kell jönnöd, hogy ettől sokkal több van e mögött.”

„Úgy megyek minden meccsre, hogy 500 elkapott yardot akarok és ez nem így jön össze. Amikor Mike edzőnek sem sikerül úgy egy játék, mint ahogy azt ő hívta, biztos vagyok benne, hogy ez bántja. Ő is emberből van és ez mindenkire igaz ebben az épületben. Egyértelműen mellette állunk 100%-ban, bármit is mond nekünk, tudjuk, hogy nem fog minket a rossz irányba terelni.”

Rodgers elmondása szerint leginkább a 3rd-down hatékonyságra próbál összpontosítani, amit a szezon korábbi szakaszában sikeresebben hajtottak végre, illetve arra, hogy a támadósor gyorsabban tudjon kezdeni, ezzel mentális löketet adva a védelemnek a meccs további részében.

„Nem számít statisztikailag, hogy rengeteg futunk, vagy rengeteget dobunk. Csak meg kell találnunk az utat a győzelemhez.” – folytatta Aaron. „Ha 60-szor kell dobni a labdát, azt már megtettünk korábban is. Egyértelműen szükséges egyfajta egyensúly, de a szezonnak ebben a szakaszában az a legfontosabb, hogy meccseket nyerjünk.”

mccarthy

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful