Packers Hungary Club

Rodgers és McCarthy: Nehéz a helyzet

„Ettől nagyobbak az elvárásaink” – Mike McCarthy

„Lelombozó vereség” – kezdte a nyilatkozatát Mike McCarthy a Titans elleni csúfos vasárnapi játék után. A Tennessee a meccset indító onside kicket követően 4 driveból 4 touchdownt hozott össze, és az edző megjegyezte: „Mély gödörbe ástuk magunkat.” Véleménye szerint közel sem voltak olyan formában, amelyet egy futball csapattól elvárnánk. Említést tett a sérültekről, illetve arról, hogy hogyan harcoltak a játékosok a második félidőben, de a 3 TD-s különbséget már egyszerűen nem tudták leküzdeni. „Csalódottak vagyunk, teljes mértékben gyenge teljesítmény volt, de jól kell visszatérnünk, egészségesnek kell lennünk, és készen kell állnunk Washington ellen.” – jelezve azt, hogy a csapatnak már a következő mérkőzésre kell összpontosítani.

Gyenge volt a védekezés, annak ellenére, hogy közel hasonló erőket képvisel a Packers futás elleni védelme a Titans futójátéka ellen – „Úgy gondoltuk, hogy egy igazán jó párosítás lehet, de ez nem így végződött”.

„Van egy terved minden egyes hétre, hogy hogyan is menjen a játék” – de ebbe a sérülések belezavartak, többek között ezt is próbálták kiegyensúlyozni a második játékrészben, illetve ezért is döntöttek a no-huddle offense mellett, és próbálták pörgetni a játékot.

Mint már korábban kifejtette, a csapat egészében gyengén játszott, és fejlődniük kell. „Nagyobbak az elvárásaink, és ebbe kapaszkodunk” – hangzott el McCarthy szájából, és ismételve önmagát, csak a következő meccsre gondol. Davante Adamssel (WR) kapcsolatban rövid, de dicsérő szavak hangoztak el amikor rá irányult a kérdés, és elismerte, kiemelkedő teljesítményt nyújtott a játék során.

Hogy mire számíthatunk a jövőben? „Voltunk már korábban is nehéz helyzetben. Jelenleg 4-5 a mérleg, így az, amit el akarunk érni, az még ott van a szemünk előtt, de a valóság az, hogy egészségesnek kell lennünk, és jobban is kell játszanunk a következő mérkőzésen.” Rengeteg zászlót dobtak a játékosokra, ezek sem maradhattak megjegyzés nélkül: „12 büntetést kaptunk, ez pedig egyértelműen nem volt számunkra segítség.”

T.J. Lang (RG) és David Bakhtiari (LT) sérülésének súlyossága is szóba került, viszont ezzel kapcsolatban nem tudott információval szolgálni a vezetőedző.

temp161113-packers-titans-2-siegle-44-nfl_mezz_1280_1024

„Dolgozunk kell magunkon” – Aaron Rodgers

„Jó helyzetbe kerültünk a mérkőzés elején, de nem találtam Randallt a 3. kísérletnél, így mégsem kezdődött jól.” – kezdte Aaron Rodgers az mérkőzés utáni nyilatkozatát. Hogyan terelődhet újra a nyertes útra a Packers, fogalmazódott meg többekben a kérdés, az irányító pedig egyértelmű választ adott: „Vissza kell mennünk, és dolgozni. Ez egy egyértelműen nyerhető mérkőzés volt”.  A Minnesota is veszített, mégsem áll fényesebben a wisconsini csapat, mint az előző héten. Rodgersnek is meg van a véleménye, és kijelentette, hogy fókuszálni kell, és egyszerűen: „Jobban kell játszanunk!”.

A hibákat ki kell javítani, és fel kell készülni a következő mérkőzésre – amelyet lassan már Aaron és McCarthy mantrájának is tekinthetünk az utóbbi hetek teljesítményét, és nyilatkozatait figyelembe véve.

„Hatékonynak kell lennünk, főleg a mérkőzés elején, amikor jó mezőnypozícióban vagyunk” – ezeket a helyzeteket pedig ki is kell használni. Az elkapókon szerinte nem múlott, hiszen véleménye szerint „Davante nagy mérkőzést játszott, Jordy szintén jó teljesítményt nyújtott, Randall is egy komoly sérülés után tért vissza, reméljünk hamarosan Jared is visszatér, de ezektől függetlenül: jobban kell játszanunk.” – vonta le a konklúziót az irányító. Kitért arra is, hogy a csapat egydimenziós játékát meg kell szüntetni, Ripkowskinak (FB) pedig lehetőséget kell biztosítani.

Az irányító szerint a felkészülésre nem lehetett panasz, az öltözőben is igazi vezérként viselkednek azok, akiknek ez a feladatuk, a gond viszont a feladat végrehajtásánál volt. A felkészülés pedig hiába lehet megfelelő, ha az akaratukat a pályán nem tudják érvényesíteni.

A következő mérkőzést a Redksins ellen, idegenben kell teljesíteni, és reméljük, hogy ott már egy felfrissült, egészséges, és a megszokottnál pontosabb Packerst láthatunk Washingtonban.

temp161113-packers-titans-2-siegle-88-nfl_mezz_1280_1024

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful