Packers Hungary Club

PHC Tippjáték Week 10

Rohamosan telik az idő, így ezen a héten már a 10. tippsor következik…

Az előző, 9. heti eredmények összegzése a hétvégén érkezik, és a Tabella is azzal együtt fog frissülni. Ha még csak most kapcsolódsz be a játékba, és nem tudod, hogy mi is ez az egész, a teljes szabályzatot ide kattintva tudod elolvasni. (és a Game Center -> Tippjáték menüpontban)

Most pedig térjünk rá az eheti tippjátékra!

Páros hét lévén ismét a bónuszkérdéseké a terep, ezúttal is további 5 pontot szerezhettek, ha helyesen válaszoltok (kérdésenként 1-1 pont).

A heti tippsort a lenti képre kattintva tudjátok kitölteni, a határidő november 11. (péntek) hajnal 02:25, a póthatáridő pedig vasárnap este 19:00 (a határidő után leadott tippsornál a TNF-re leadott tipp érvénytelen lesz)

Sok sikert és jó játékot mindenkinek! 🙂

tgame500

  • Volesz

    Ha 10 pont lesz a különbség a Packers meccsen akkor az melyik tippnek felel meg: 5-10 pont között, vagy 10-15 pont között?

    • Ha esetleg pont 2 válasz határán lenne a helyes megoldás, akkor mindkét választ elfogadjuk és megadjuk majd rá a pontot.

  • Pingback: Tippjáték Week 9 – eredmények – Packers Hungary Club()

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful