Packers Hungary Club

PHC Tippjáték Week 9

Eltelt egy újabb hét, így kissé megkésve, de itt is van a 9. heti tippjáték!

Az előző, 8. heti eredmények összegzését ITT, a friss állapotokat tükröző tabellát ITT, ha pedig csak most kapcsolódsz be a játékba, és nem tudod, hogy mi is ez az egész, a teljes szabályzatot ide kattintva tudod elolvasni. (és a Game Center -> Tippjáték menüpontban)

Most pedig térjünk rá az eheti tippjátékra!

Páratlan hét lévén ismét extra játékkal találkozhattok a héten. Ezúttal az 5. héthez hasonlóan egyetlen teendőtök lesz, mégpedig az, hogy a Colts@Packers mérkőzés eredményét minél pontosabban tippeljétek meg.

A választ egy szövegdobozba kell beírni, a következő formátumban:

Colts pontjai-Packers pontjai, tehát például így: 10-21 (tehát a 2 szám, közte kötőjellel, szóköz nélkül)

A pontozás pedig a következőképpen alakul:

  • ha az egyik csapat pontszámát eltalálod, az 1 pontot ér
  • ha a pontkülönbséget találod el, akkor 3 pontot kapsz
  • ha a fenti kettő egyszerre teljesül, tehát eltalálod az egyik csapat pontszámát, és a pontkülönbséget is, viszont a nyertest nem, az 4 pont (például ha az igazi végeredmény 12-18, a te tipped pedig 24-18, vagy 12-6)
  • ha pedig telibetalálod a pontos végeredményt, az 5 pontot ér

A heti tippsort a lenti képre kattintva tudjátok kitölteni, a határidő november 4. (péntek) hajnal 01:25, a póthatáridő pedig vasárnap este 19:00 (a határidő után leadott tippsornál a TNF-re leadott tipp érvénytelen lesz)

Sok sikert és jó játékot mindenkinek, elő a varázsgömbökkel, a női megérzésekkel és a sámánvérrel! 🙂

tgame500

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful