Packers Hungary Club

Tippjáték Week 10 – eredmények

Íme a szokásos összefoglaló a tippjáték heti eseményeiről. 🙂

A mérkőzések eredményeit IDE kattintva nézhetitek meg az NFL hivatalos oldalán.

Páros hét lévén ismét 5 bónuszkérdésre kellett tippelnetek, az alábbiakban megtaláljátok a kérdéseket és a hozzájuk tartozó helyes válaszokat:

 • 1. bónuszkérdés: Hány futott yardot fog engedni a Packers védelme a Titans csapatának? (total futott yard, nem 1 játékosé)
  A Titans összesen 162 futott yardot hozott össze, DeMarco Murray hathatós közreműködésével, aki egymaga 123 yarddal járul hozzá a közöshöz. Ezek alapján a helyes válasz a 150-200 yard között opció volt, amit mindössze 5 tippelő jósolt meg, a túlnyomó többség maximum 150 yardnyi “termésre” számított.
 • 2. bónuszkérdés: Lesz-e labdaszerzése a Packers védelemnek?
  A Titánok nagyon az egész meccs során nagyon vigyáztak a labdára, sem fumble, sem interception útján nem adták el a labdát, így itt a helyes válasz az volt, hogy nem lesz. A legtöbben itt is optimistán álltak a dologhoz, és legalább 1 labdaszerzésre számítottak a Packers védőitől, ám mivel ez nem jött össze, így összesen 7 játékosunk kaphatott pontot erre a kérdésre.
 • 3. bónuszkérdés: Hány százalék pontossággal fog passzolni Aaron Rodgers?
  Aaron Rodgers 51 passzkísérletéből 31 zárult sikeres elkapással, ez 60.78%-os passzpontosságot jelent, tehát a helyes válasz a 60-65% között volt. Ezt a tippelők közel fele el is találta. Érdekesség, hogy itt is volt 13 optimista, aki reménykedett a 70% fölötti értékben, valamint volt 1 illető, aki még 55%-ra sem számított A-Rodtól.
 • 4. bónuszkérdés: Lesz-e sikeres 2 pontos kísérlet a meccsen?
  Mindkét csapatnál volt 2 pontos próbálkozás: a Packers részéről James Starks, a Titans oldaláról pedig Marcus Mariota próbálta futva értékesíteni az extra pontot, ám egyikük sem járt sikerrel, így a helyes válasz a kérdésre a nem lesz opció volt. Ez bizonyult a héten a legkönnyebb bónuszkérdésnek, ugyanis 9 tippelő kivételével mindenki a jó választ jelölte meg.
 • 5. bónuszkérdés: Mekkora lesz a 2 csapat pontkülönbsége a meccs végén?
  Ha az előző kérdés szinte “ingyenpont” volt, akkor ez pedig a “kötelező szivatós kérdés”.. 😀 Itt ugyanis senki sem találta el a helyes választ, ami a 20 pont fölött opció volt, tekintve, hogy 22 pontnyi különbség volt a csapatok között a meccs lefújásakor. A játékosok túlnyomó többsége 5-10, vagy 10-15 pont differenciára számított.

Az utóbbi hetek rengeteg döntetlen meccse után a héten nem lett egy X-es mérkőzés sem, ennek ellenére azért akadt 1-2 találkozó, ami alaposan megtizedelte a pontszerzőket. Rögtön itt van a mi eheti meccsünk: Packers szurkolótáborként nem meglepő, hogy a játékosok nagy részre GB-győzelemre tippelt, mindössze 7-en találták el a Titans W-t. Másik meglepetés az Eagles Falcons felett, illetve a Dolphins Chargers felett aratott győzelme volt, előbbit 16-an, utóbbit 18-an jósolták meg. Amit pedig még ennél is kevesebben, szám szerint 12-en találtak el, az pedig a Sunday Night Football eredménye volt, ahol a Seattle Seahawks legyőzte a New England Patriots csapatát.

top9A heti top 9-et itt jobbra találjátok, gratulálunk mindenkinek! 🙂 Valamint itt szeretnénk külön gratulálni Erős Bencének, aki bár most nem szerepel a heti legjobbak között, de neki sikerült először átlépnie a bűvös 100-as összpontszámot, amit a friss állapotokat mutató Tabellán láthattok is.

A következő heti tippsor is hamarosan kikerül, tartsatok velünk! 🙂

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful