Packers Hungary Club

Tippjáték Week 12 – eredmények

Íme a szokásos összefoglaló a tippjáték heti eseményeiről. 🙂

A mérkőzések eredményeit IDE kattintva nézhetitek meg az NFL hivatalos oldalán.

Páros hét lévén ismét 5 bónuszkérdésre kellett tippelnetek, az alábbiakban megtaláljátok a kérdéseket és a hozzájuk tartozó helyes válaszokat:

 • 1. bónuszkérdés: Melyik csapatnak lesz rosszabb a turnover mutatója a meccs végén?
  A mérkőzésen összesen 1 labdavesztés volt: a Philly fiatal irányítója, Carson Wentz gyönyörű átadása egyenesen Ha Ha Clinton-Dix kezébe szállt. Ezzel a Packers turnover mutatója +1, az Eaglesé pedig -1 lett, tehát a helyes válasz az Eagles volt. A kérdés kiszámíthatatlanságát tekintve nem meglepő, hogy eléggé megosztotta a tippelőket, a 3 válaszlehetőségre nagyjából a játékosok 1-1 harmada tippelt.
 • 2. bónuszkérdés: Melyik irányítót fogják többször sackelni?
  Az eléggé tartalékos erőkkel felálló Packers O-fal meglepően jól megvédte Rodgerst a rohamozó Eagles védőktől, ennek köszönhetően a Sasoknak egyetlen alkalommal sem sikerült sackelniük A-Rodot. A támadófalunkhoz képest a védőink legalább ilyen jól teljesítettek, ugyanis Carson Wentzet négyszer is földre vitték. A helyes válasz tehát Carson Wentz volt. A viszonylag meglepetés eredményt támasztja alá a tippelőink véleménye is, hiszen többségük ennek ellenkezőjét jósolta.
 • 3. bónuszkérdés: Hány puntja lesz Jacob Schumnak?
  A jól muzsikáló offense-nek köszönhetően mindössze egy alkalommal volt szükség Jacob Schum közreműködésére, az összes többi labdabirtoklásunk pontszerzéssel zárult (leszámítva a két félidő végi csonka drive-okat). A helyes válasz tehát az 1 volt. Mindössze 2 tippelő volt ennyire optimista, a játékosok túlnyomó többsége legalább 3 puntra számított.
 • 4. bónuszkérdés: Melyik támadóegységnek lesz több 3 and outja?
  Egyik csapatot sem parancsolták le a pályáról egyből 3 kísérlet után, szóval a helyes válasz az ugyanannyi lesz opció volt, hiszen mindkét csapatnak nulla 3 and outja volt. Ezt sem sokan találták el, mindössze a játékosok 7%-a.
 • 5. bónuszkérdés: Hány touchdown születik a mérkőzésen összesen?
  A Packers három, az Eagles 1 touchdownt szerzett, ami összesen 4, így a helyes válasz a 4-5 opció volt. Érdekesség, hogy mindenki sokpontos meccsre számított, hiszen az első két válaszlehetőséget nem is jelölte meg senki. A tippelők több, mint fele eltalálta a 4-5 TD-t, és öten is voltak, akik 8, vagy még annál is több TD-t jósoltak.

A héten viszonylag könnyebben kiszámítható meccseredmények születtek, a legtöbb mérkőzést a játékosok nagy része helyesen tippelte meg, de akadt azért néhány találkozó, ami megosztotta a tábort. Elsőnek a Chargers@Texans meccs, ahol közel fele-fele arányban tippeltetek, némi Texans fölénnyel, ám a végén azok örülhettek, akik a San Diego győzelmét várták. A hét meglepetéseredménye a Seahawks@Buccaneers mérkőzés volt, ahol a Kalózoknak mindössze 13-an szavaztak bizalmat. A Sunday Night Football, a Chiefs@Broncos párosítás rendes játékidős döntetlenjét pedig senki sem találta el, így ezért a meccsért egy tippelő sem kapott pontot.

top12A heti top 12-t itt jobbra találjátok, gratulálunk mindenkinek! 🙂

Frissült a Tabella is a 12. heti eredményekkel, nagyon szoros az összetett állás, 11 játékos is 5 ponton belül van. A playoffban is folytatódik majd a játék, viszont ezzel együtt is már túl vagyunk a félidőn, ráadásul a playoffban már kevesebb lesz a tippelhető meccs is, szóval érdemes odatenni magatokat az utolsó hetekre!

A következő heti tippsor is hamarosan kikerül, tartsatok velünk! 🙂

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful