Packers Hungary Club

Tippjáték Week 8 – eredmények

Íme a szokásos összefoglaló a tippjáték heti eseményeiről. 🙂

A mérkőzések eredményeit IDE kattintva nézhetitek meg az NFL hivatalos oldalán.

Páros hét lévén ismét 5 bónuszkérdésre kellett tippelnetek, az alábbiakban megtaláljátok a kérdéseket és a hozzájuk tartozó helyes válaszokat:

 • 1. bónuszkérdés: Hány elkapott yardot szerez majd Julio Jones?
  A hét egyik meglepetése volt, ahogy a Packers secondary megemberelte magát, és gyakorlatilag levette a pályáról Jonest. A Falcons elkapója összesen 29 elkapott yardot jegyezhetett a neve mellé a meccs után, így a helyes válasz a 100 yard alatt opció volt. Mindössze 18 tippelő volt annyira optimista, hogy ezt a verziót válassza, a legtöbben 100-150 yard közötti “termelést” vártak, vagy még ennél is többet.
 • 2. bónuszkérdés: Lesz-e védelem által szerzett pont a mérkőzésen, bármelyik csapatnál?
  Nem meglepő módon a meccset inkább a támadóegységek dominálták, bár arra azért nem sokan fogadtak volna, hogy még turnover sem lesz a mérkőzésen, nem hogy védelem által szerzett pont… A helyes válasz tehát az volt, hogy nem lesz, ezt amúgy nagyjából a játékosok fele el is találta.
 • 3. bónuszkérdés: Melyik irányító ér el jobb passer ratinget?
  Az offense-ek dominanciája magával hozta az irányítók brillírozását is, mind Matt Ryan, mind Aaron Rodgers nagyszerű számokat produkált: előbbi 129.5, utóbbi 125.5-es irányítómutatót tudhatott magáénak, így a helyes válasz Matt Ryan volt, ezt 42-en tippelték meg.
 • 4. bónuszkérdés: Mekkora lesz a csapatok összpontszáma?
  Szintén várható volt, hogy sokpontos mérkőzést fog hozni az összecsapás, a két csapat pontjainak összege (32+33=) 65 pont volt, így a helyes válasz az 50 pont felett opció. A legtöbben megjósolták ugyan a sok pontot, de ekkora pontzuhatagra csak 28-an számítottak.
 • 5. bónuszkérdés: Lesz-e futott TD a meccsen?
  A 8 passzolt TD mellett mindössze 1 futottra futotta a csapatoktól (hiszen A-Rod futása 2 pontos kísérlet volt, nem TD), amit Devonta Freeman vállalt magára. Így a helyes válasz az volt, hogy igen, a Falcons szerzi, ezt 16 játékos jósolta meg.

A három, rendes játékidőben döntetlenre végződő meccs alaposan keresztülhúzta az emberek számításait, a Bengals vs. Redskins és az Eagles@Cowboys mérkőzés nem is hozott pontot egyik játékosnak sem, és a Raiders@Buccaneers találkozó X-ének is csak két játékos örülhetett.

top5A heti legjobb tippelők listáját jobb oldalon láthatjátok. A forduló kiszámíthatatlanságát jelzi, hogy a 13+5 kérdéssel mindössze ennek az öt játékosnak sikerült kétszámjegyű pontszámot elérniük. Gratulálunk nekik, és az utánuk következő 13 játékosnak is, akik 9 pontot értek el:

Petrovánszki Zoltán, Kovács István, Erős Bence, Talpassy Gábor, Volesz, Zelenák Balázs, Honti Balázs, pepin26, Vaszkó András, Németh Róbert, Molnár Tamás, Dr. Pecsenye Máté, Tarcsa Tamas

Frissült a Tabella is, immár a 8. hét utáni eredményeket mutatja a ranglista.

A következő heti tippsor is hamarosan kikerül, tartsatok velünk! 🙂

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful