Packers Hungary Club

Week 12 – Beharangozó

Green Bay Packers - Philadelphia Eagles

2016. 11. 29. 02:30, Lincoln Financial Field, Philadelphia

Gondoltam azzal kezdem a bevezetést hogy gyakorlatilag nem tudok győztes meccsről írni - minden nekem jutó beharangozó vagy értékelő rosszul végződik - de aztán rájöttem ezt nem túl nehéz elérni sorban négy vereséggel és összesen már hattal a szezonban. Aaron Rodgers most először nyilatkozott pozitívan az elmúlt hetekben - azt az üzenetet küldve hogy a Packers minden hátralévő meccsét meg tudja nyerni - és erre bizony szükség is van. Ha nagyon belebonyolódunk a számolgatásba idén akár 9-7 is elég lehet a North megnyeréséhez, de így vagy úgy - el kell kezdenünk újra meccseket nyerni. Még akkor is ha nagyon kemény a menetrend.

15211654_1182885671758496_687802281_n

Packers előzmények

Merthogy az előzmények borzalmasak. Egyszerűen képtelen a csapat egy 60 perces meccset összerakni. Határozottan láthatóak az offense fellángolásai, de nem egyenletes a teljesítmény. A védelem bemutat egy tökéletes védekezést, majd beenged egy ingyen big playt. A Special Team bemutat egy jó visszahordást vagy egy bravúros tacklet, majd puntot muffol vagy TD-t enged.

A sérültek felépülése sokat lendíthetne a csapaton, de ha ez 4-8nál fog megtörténni, akkor már teljesen mindegy lesz. Pályára lép aki pályára lép, 100% teljesítmény kell.

Eagles előzmények

Packers szurkolónak nehéz idén lenni (főleg hogy így el vagyunk kényeztetve), de mi legalább számolgathatunk a North gyengesége miatt. Az NFC East lett az idei powerhouse, és bár az Eagles egyébként egy egész pofás kis csapat, a csoportban van náluk három jobb.

A távoli jövő mindenesetre náluk is biztató. Carson Wentzel a tutiba nyúltak bele (főleg az alternatívához, az egyel előtte pickelt Jared Goffhoz viszonyítva), a védelmük fiatal és félig már kész (a csapat igazi erőssége a front 7). A probléma az elkapókkal és a cornerekkel van - valószínűleg azért hihették azt hogy akármelyik egység megfelelő, mert egymás ellen játszottak év elején. Ez legalább azért is hasznos, mert akinek a mi elkapóinkkal baja van, csak bepöccent egy Eagles meccset és máris jobban érzi magát.

A mérkőzésről

Rejtély hogy két ilyen gyengébben teljesítő csapat meccsét miért hagyta prime timeban a liga miközben Bengals Ravens csoportrangadó például a sima "délutáni" sávban van - az biztos hogy nem az európai szurkolók kedvére akartak ezzel tenni. Ez megint egy olyan meccs - főleg a szezon olyan szakaszában - amire már csak a durván hardcore fanok maradnak fenn / kelnek fel, de őket várjuk majd a chaten + streammel.

15228125_1182975691749494_2019937947_n

Amire számíthatnak, az egy jó kis hiba párharc. Ki fog több amatőr hibát elkövetni? Ki kapja az ingyen touchdownokat? Ki tartja életben a driveokat buta szabálytalanságokkal? Ennyire azért persze nem egyszerű a dolog, ássunk kicsit mélyebbre a dolgok mögé.

Ami döntő lehet

1. Dom Capers mit dob rá Wentzre 

Védőkoordinátorunknak nehéz dolga van a sok sérülés miatt - ha hív egy blitzet, akkor az a baj, ha nem hív, akkor meg az. Carson Wentz azonban egy rookie, és őket tudja a legjobban összezavarni a váratlan helyekről érkező nyomás.

2. Jared Cook

100 yard feletti teljesítménnyel tért vissza hosszan elhúzódó sérüléséből Jared - pontosan azt nyújtva amiért igazoltuk, egy nagy és gyors targetet a pálya közepén. Rodgerssel remélhetőleg sokat gyúrnak a kapcsolaton, mert instant fontos elemévé vált a csapatnak.

GREEN BAY, WI - AUGUST 18: Jared Cook #89 of the Green Bay Packers runs a route in the first quarter of a preseason game against the Oakland Raiders at Lambeau Field on August 18, 2016 in Green Bay, Wisconsin. (Photo by Dylan Buell/Getty Images)

3. Eagles ST megállítása

Wendell Smallwood jól használja ki esélyeit a visszahordásra, és az Eagles hagyományosan villan ST-ben. Az elmúlt hetek tendenciáit tekintve ezek nem jó előjelek, Ron Zooknak össze kell rántania az egységet.

4. Ne mi támasszuk fel az Eagles WR-eket, avagy a már hagyományos secondary aggodalmak

Nelson Agholor tavalyi first round buston a saját rajongói is csak röhögni tudnak, ezért hát elhozták a Titans szintén tavalyi második körös bustját, Dorial Green-Beckhamet. Egy jó tavalyi Davante Adamsnek még biztos lenne helye náluk. Miért van az embernek az az érzése, hogy pont a Packers secondary lesz az ami feltámasztja legalább egyikük karrierjét?

5. Mike Daniels energiáját ne flagekbe öljük

Az elmúlt három meccs mindegyikén volt egy drive amiben sikerült megállítani az ellenfelet -  de utána Mike Daniels unnecessary roughness büntetése automatikus first downt eredményezett. Daniels a csapat egyik legjobbja és szerepe kulcsfontosságú a csapat energetizálásában, de nem szabad átlépni a keskeny határvonalat.

mike-daniels-packers-throat

6. Megnyerni a 3. kísérleteket

Az Eagles a liga 29. csapata 3rd down konverzióban, csupán 33,6%-ban sikerül a sárga vonal elérése. Fenn kell tartanunk ezt az állapotot.

Érdekes statisztikák

 • Jared Cook a második olyan TE az NFL történelmében, aki három csapattal is 100 yard fölötti meccset tudott hozni.
 • Nem "rendes" NFL statisztika, de standard scoring fantasy ligákban Aaron Rodgers a legtöbb pontot szerző játékos 226 ponttal. Legalább aki hazahúzó szívvel őt húzta, nem panaszkodhat.
 • Ebben nyilvánvalóan az is segíti, hogy többet fut valaha. A futójáték hiánya miatt idén az egész évre kivetítve úton van 64 futókísérletre és 420 yardra. Kísérletből egyébként volt már neki ennyi egyszer, de yardból még sosem ment 400 fölé.
 • Utolsó meccsünkön 2014-ben 53-20ra nyertünk a Lambeaun. Idén egyszer sem szereztük ennyi pontot, és csak kétszer kaptunk ennél kevesebbet.
 • Doug Pederson, az ellenfél edzője karrierjét gyakorlatilag Favre csere irányítójaként töltötte. Brett rekordját ismerve, tudhatjuk hogy ez mennyi akciót jelentett neki - 7 év alatt 398 yardot pakolt fel, pont mint amennyit Favre egy eseménydúsabb meccsen.

Összefoglalás

Az egyik csapat a meccs után kicsit elkezdhet reménykedni a rosszabb hetek után. Szurkoljuk ki együtt hogy mi legyünk az, és végre legyen beharangozó/értékelő amit győztes meccsről írok!

 • Afroamerikai

  A 4. ponttól én is félek 🙁

  De ettől függetlenül hajrá sajt! 🙂 Had lássunk/olvassunk végre egy győztess meccset, amin újra régi fényében tündököl a csapat.
  Ugyan ide kapcsolnám még Casey “nincs rá pénzünk – engedjük el” Hayward 6. megszerzett IC-jét.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful