Packers Hungary Club

Zökkenőmentes beilleszkedés

Ripkowski elszántsága töretlen, függetlenül attól, hogy a sérült lista meddig teszi lehetővé számára a játékot.

Mint kiderült, a Packersnek több kell, pontosabban többet fognak kérni tőle mint eddig, mert a kezdő futók már mind kiestek betegség és sérüles miatt.

Teljesítménye múlt  héten emlékeztetett a háromszoros Pro Bowl játékos, a népszerű John Kuhn játékára, aki gyakran erősítette az offense –t a Packers csapatában.

Ripkowski a rookie évét azzal töltötte, hogy megfigyelje Kuhn játékát, és ebben nem is tétlenkedett. A 2015-ös évben folyamatosan tanulta a poszttal járó felelősséget.

Lássuk, a csapattagok milyen véleménnyel nyilatkoztak róla:

Aaron Rodgers:

„Rip jó irányba és gyorsan fejlődik. Sem a jatékosok, a szurkolók, de még az elemzők sem számítottak arra, hogy az lesz a különleges képessége hogy a labdával futni is tud a blokkoláson felül. A rugalmassága valójában olyan kapukat nyit meg, amire nem gondoltunk.”

„Néhány alkalommal kreatívnak kell lennünk az új játékosokkal szemben. Az, hogy Ő ott van mint futó, blokkoló és elkapó ráadásul még fejleszti a tudását, nos ez nagy segítség nekünk. Nagyon büszke vagyok arra,hogy megragadta a lehetőséget  az elmúlt hetekben.”

Jordy Nelson:

„Felépíti a szerepköreit. Minél több srác tud multidimenzionális lenni és különböző dolgokat csinálni, annál jobb. A defense nem tudja azt, hogy „Ha Rip van itt, akkor passzolni fogunk, mert ő csak abban a helyzetben jó.” Át tudjuk adni a lasztit, ő pedig meg tudja csinálni az 5-10 yardokat.”

Mike McCarthy:

“Mikor Rip bejött tavaly, már akkor tudtam, hogy több van benne. Passzjátékba is be lehet vonni. Gyakorlás során mindig jól kapta el a labdát. Több alkalomra van szüksége. Nem egy túl kiemelkedő  futó az offense-ben, de nagyon jó munkát végzett. Jobban kell vigyáznia  a labdára. Ezt az ellenfél is figyeli, ezért dolgozunk rajta.”

„Nézem a srácokat nap mint nap, próbálom őket legyőzni, ahogy csak tudom”-mondja Ripowski. „Ha keményen gyakorolsz, biztosabban mész bele a játékba. Ha ezt eléred az edzésen, talán a játékban is megvalósul.”

A Packers fanok már azon dolgoznak, hogy becenevet adjanak a játékosnak, mert még kissé nehezen csúszik ki a neve, nem úgy mint az ismert KHUUUUUUUUUUUUUN!

 

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful