Packers Hungary Club

A fal alapköve, aki ráadásul egészséges is

A sok sérült játékosról folyamatosan értesülhettetek, és szinte minden alkalommal magyarázó tényezőként voltak feltüntetve, ha a csapat nem úgy játszott, ahogy szerettük volna.

Menjünk most egy kicsit pozitív irányba, és kerüljön szóba egy olyan játékos is, aki ebben a szezonban még nem volt az ún. betegszobában: Bryan Bulaga.

„Azt hiszem, összességében ez a legjobb szezonja”- mondta róla Mike McCarthy.

Bulaga saját bevallása szerint is kitűnő egészségi állapotban van, ami nagyban segíti játékát. Az előző szezonban voltak térd-és bokasérülései, de ez idénre már nem téma. A támadósor oszlopos tagjaként kettős szerepet tölt be: mint egy kőfal állt szembe Ryan Kerrigannel, és mint egy harcos küzdött Brandon Graham ellen a múlt héten. A hetedik szezonját töltő Bulaga valóban élvezte a játékot.

„Úgy gondolom, sokat segít, ha egészséges tud maradni az ember.”- nyilatkozta a játékos. „Ha nem történik velünk semmi és megfelelően karban tartjuk a testünket, egészségesen élünk, az mindenképpen meghatározó lehet.”

„Bulaga nagyon jól játszott ebben a szezonban. – James Campen OL edző szerint. Úgy gondolom, sokat elmond róla, hogy bár több különböző guard is megfordult mellette, ő ugyanolyan jól együtt tudott működni mindenkivel. Ez mindig nehéz feladat, de Bryan kitűnő munkát végzett, pedig jó játékosokkal állt szemben.”

NFL: Green Bay Packers-Minicamp

„A szezon már csak így megy, próbálunk folyamatosan fejlődni és minden héten javulni valamiben. Azon vagyok, hogy a legjobbamat nyújtsam, ezzel győzelemhez segítve a csapatot.”

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful