Packers Hungary Club

Brian Price nemet mondott a Coltsnak

Sokat bírálják a Packers játékos politikáját, a fő vádak legtöbbször azok, hogy a csapat nem becsüli meg eléggé a játékosait, ezért a játékosok sem ragaszkodnak annyira a kisvárosi csapathoz. Nos ezt a feltételezést most egy harmadvonalas védőfalemberünk cáfolta meg, aki jelenleg a gyakorló csapat tagja.

Brian Price az idei drafton nem kelt el, de utána a Packers leigazolta, végig csinálta a felkészülést a csapattal, majd a végső keretszűkítéskor kirostálódott. Szeptember elején azonban visszakerült a gyakorló csapatba, majd szeptember 22-én felkerült az aktív keretbe, ahol egy mérkőzésen (a Detroit Lions ellen) pályára is lépett. Ezután október közepén visszakerült a practice squadba és azóta is ott van és heti 24600 dollárért teszi a dolgát. Nos, most megmutatta, hogy ő igenis ragaszkodik a Zöld-Arany gárdához, ugyanis nemrég (Rob Demoysky NFL bennfentes szerint) az Indianapolis Colts megkörnyékezte a 22 éves ifjú tehetséget egy (Demovsky forrásai szerint) anyagilag “zsírosabb” ajánlattal, ám Price a maradás mellett döntött. Ezek szerint mégsem lehet olyan nagyon rossz Green Bayben.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful