Packers Hungary Club

PHC Tippjáték Week 15

Újabb hét, újabb tippsor!

Az előző, 14. heti eredmények összegzését ITT, a friss állapotokat tükröző tabellát ITT, ha pedig csak most kapcsolódsz be a játékba, és nem tudod, hogy mi is ez az egész, a teljes szabályzatot ide kattintva tudod elolvasni. (és a Game Center -> Tippjáték menüpontban)

Most pedig térjünk rá az eheti tippjátékra!

Páratlan hét lévén ismét extra játék következik, ezúttal a 11. hétről már ismerős formátumban. Ez alkalommal is egyetlen kérdésre kell helyesen válaszolnotok, viszont a mostani kérdés 5 pontot ér, tehát jól jár majd, aki beletrafál 🙂

A feladatotok a következő: meg kell tippelnetek, hogy a Packers@Bears mérkőzésen melyik csapat fog vezetni a félidőben, illetve hogy mi lesz a rendes játékidő végeredménye, a nehezítés, hogy ezt 1 válaszban kell eltalálnotok. (a válaszokban a /-jel előtti rész a félidő, az utána lévő pedig a 4. negyed végi állást jelenti)

FONTOS: a héten már szombat este, tehát magyar idő szerint vasárnap hajnalban is rendeznek egy mérkőzést, így ezúttal a TNF után 2 póthatáridő lesz:

A heti tippsort a lenti képre kattintva tudjátok kitölteni, a határidő december 16. (péntek) hajnal 02:30, az első póthatáridő vasárnap hajnal 02:30, a második póthatáridő pedig vasárnap este 19:00 (az adott meccs kickoffja után leadott tippsornál az arra a meccsre leadott tipp érvénytelen lesz)

Sok sikert és jó játékot mindenkinek! 🙂

tgame500

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful