Packers Hungary Club

Tippjáték Week 14 – eredmények

Íme a szokásos összefoglaló a tippjáték heti eseményeiről. 🙂

A mérkőzések eredményeit IDE kattintva nézhetitek meg az NFL hivatalos oldalán.

Páros hét lévén ismét 5 bónuszkérdésre kellett tippelnetek, az alábbiakban megtaláljátok a kérdéseket és a hozzájuk tartozó helyes válaszokat:

 • 1. bónuszkérdés: Hányszor sikerül majd sackelni Russell Wilsont?
  Wilsont háromszor vitte földre a Packers védelem, név szerint Jayrone Elliott, Dean Lowry és Datone Jones jelentkezett be a Seahawks irányítójánál. A helyes válasz tehát a 3, vagy több alkalommal opció volt. Ezt nagyjából a tippelőink harmada találta el, legtöbben (a játékosok fele) nem volt ilyen optimista, ők csak 2 sacket vártak a Sajtfejű védőktől.
 • 2. bónuszkérdés: Lesz A-Rod interception?
  Szerencsére Rodgers egyszer sem adta el a labdát, így a nem lesz opció volt a helyes válasz. A tippelők kétharmada választotta ezt a szerencsés kimenetelt.
 • 3. bónuszkérdés: Melyik csapatnak lesz több total yardja?
  Bár a végeredmény alapján talán nem erre gondolnánk, de nem a hazai csapat szerzett több yardot, hanem a vendégek: a Packers 330, a seattle-i gárda pedig 354 egységet hozott össze. Ezzel a helyes válasz a Seahawks volt, amit mindössze a tippelők negyede talált el.
 • 4. bónuszkérdés: Hány “false start” büntetést kap majd a Seahawks?
  A második negyed elején volt ugyan egy false startja a Seahawksnak, de Datone Jones szükségtelen durvaság szabálytalansága ezt felülírta, így a Seattle nem kapta meg az 5 yardos büntit. Helyes válasznak tehát az egyet sem opciót számítottuk be, ennek 5 játékosunk örülhet.
 • 5. bónuszkérdés: Lesz sikeres 2 pontos kísérlet a meccsen?
  Sem sikeres, sem sikertelen kísérlet nem volt, minden touchdownt rúgás követett az extra pontért, így a helyes válasz a nem lesz opció volt, amibe 14 tippelő kivételével minden játékosunk bele is trafált.

Ezen a héten is volt egy meccs, ahol a rendes játékidő döntetlennel zárult, nevezetesen a Jets@49ers találkozó, ezt nem is találta el egy tippelő sem. Ezen kívül a legnagyobb meglepetést a a Texans indianapolisi győzelme okozta, ezért a meccsért mindössze 11 játékos kaphatott pontot. További érdekesség, hogy bár a Browns egyre közelebb kerül a 0-16-os “tökéletes” szezonhoz, azért minden héten akad néhány tippelő, aki bizalmat szavaz nekik, hogy elveszítsék végre nyeretlenségüket. 🙂

Ezúttal is roppant szoros volt az állás az élmezőnyben, emiatt szép hosszú toplistát találhattok a poszt alján: a három dobogós után egy 15 fős holtverseny következik 14 ponttal.

A friss Tabellát a szokásos helyen találjátok, nemsokára pedig a következő tippsor is kikerül! 🙂

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful