Packers Hungary Club

Tippjáték Week 15-16 – eredmények

Mint azt a 16. heti tippsor bevezetőjében is írtam, az ünnepi forgatag következtében csúszik pár napot a 15. heti összefoglaló. Végül úgy gondoltam, hogy már bevárom vele az ehetit, így most az alábbi rendhagyó posztban az elmúlt 2 hét tippjátékának eseményeit olvashatjátok.

Week 15

A mérkőzések eredményeit IDE kattintva nézhetitek meg az NFL hivatalos oldalán.

Mivel páratlan hét volt, ezért ismét egy extra kérdést kellett megválaszolnotok. A feladatotok az volt, hogy megtippeljétek a Packers@Bears mérkőzés 2. és 4. negyed utáni állását.

A félidei és a mérkőzés végi állásokat az alábbi képeken láthatjátok:

Ezek alapján látható, hogy a helyes válasz a döntetlen/Packers opció volt.

Tekintve, hogy a félidőben döntetlen volt az állás, nem meglepő, hogy nem sokan találták el ezt a kombinációt, szám szerint pontosan 1 játékosunk zsebelhette be az extra kérdésért járó 5 pontot, ezúton is gratulálunk Sue becenevű tippelőnknek.

A 15. heti top 11-et az alábbi képen láthatjátok, gratulálunk mindenkinek! 🙂

Week 16

A mérkőzések eredményeit IDE kattintva nézhetitek meg az NFL hivatalos oldalán.

Páros hét lévén ismét 5 bónuszkérdésre kellett tippelnetek, az alábbiakban megtaláljátok a kérdéseket és a hozzájuk tartozó helyes válaszokat:

 • 1. bónuszkérdés: Melyik csapatnak lesz több futott yardja?
  A Packers 40, a Vikings 93 yardot szerzett a földön, így a helyes válasz a Vikings volt, ezt nagyjából a tippelőink harmada találta el.
 • 2. bónuszkérdés: Passzolt, vagy futott TD-ből lesz több a meccsen?
  Mindössze egy futott TD született a légiparádén a 7 passzolt mellett, tehát a helyes válasz a passzolt TD opció volt. 12 fő kivételével minden játékos be is zsebelhette az 1 pontot ezért a kérdésért.
 • 3. bónuszkérdés: Lesz defense vagy special team által szerzett pont?
  Ahogy a plusz megjegyzésben is jeleztük, természetesen a kérdés a visszahordásból illetve safety-ből szerzett pontokra irányult, a rúgással szerzett pontok nem számítanak ide (hiszen technikailag az extra pontot és a mezőnygólt is a special team szerzi). Ilyen viszont nem történt a meccsen, így a helyes válasz a nem lesz lehetőség volt, amit a tippelők kicsit több, mint fele talált el.
 • 4. bónuszkérdés: Melyik irányítót fogják többször sackelni?
  Az a viszonylag ritka helyzet állt elő, hogy Rodgerst és Bradfordot is egyaránt 4 alkalommal sikerült földre vinni az ellenfél védőinek, így a helyes válasz az ugyanannyiszor fogják őket opció volt. Nem meglepő, hogy ezt a választ nem sokan jelölték meg, mindössze 9 pontot oszthattunk szét ezért a kérdésért.
 • 5. bónuszkérdés: Hány interceptiont szerez a Packers védelem?
  Bradford nem túl nagylelkű ebből a szempontból, idén mindössze 4 alkalommal ajándékozott labdát az ellenfélnek, és a karácsony szelleme sem szállta meg a meccsre. Bár volt 2 Vikings-turnover a mérkőzésen, de mindkettő fumble volt és nem interception, tehát a helyes válasz az egyet sem volt. A tippelők túlnyomó része legalább 1 lehalászott labdára azért számított a Sajtfejű védőktől, összesen 2 játékos trafált bele a jó válaszba.

Már-már menetrendszerűen ezen a héten is volt egy meccs, ahol a rendes játékidő döntetlennel zárult, nevezetesen a Dolphins@Bills találkozó, ezt nem is találta el egy tippelő sem. Ezen kívül akadt pár meglepetés eredmény a héten: az Eagles győzelmét 5, a Jaguarsét 10 és a Cardinalsét is csak 11 fő találta el. A játékhét során a Cleveland Browns vesszőfutása is végre véget ért, amiért 12 játékosunk kaphatott pontot. 🙂

A 16. heti top 11-et az alábbi képen láthatjátok, gratulálunk nekik!

A friss, immár a 16. hét utáni állapotokat mutató tabellát a szokásos helyen találjátok. Az első 10 játékos mindössze 5 ponton belül van, azt hiszem roppant izgalmas hetek állnak előttünk 🙂

Karácsony elteltével most már visszaállnak a dolgok a rendes kerékvágásba, a következő tippsor is hamarosan kikerül. Ne felejtsétek, hogy az alapszakasz utolsó hetében már az összes mérkőzést (amerikai idő szerint) vasárnap este rendezik, így a tippsor leadására is kicsit több időtök marad majd. 🙂

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful