Packers Hungary Club

Változások az aktuális ellenfél keretében.

Mivel innentől minden hátralévő mérkőzésünk döntő lehet a rájátszás szempontjából, ezért úgy véljük nem árt kicsit tüzetesebben körülnézni az éppen soron következő ellenfeleinknél is. A Seattle Seahawks háza táján is oltják a tüzeket, amik a sérülések miatt keletkeznek, a szezon további részére kidőlt (S) Earl Thomas IR-re kerülése végett azonnal leigazolták(vagy mondhatni vissza igazolták) a rutinos (szabad ügynök) safetyt Jeron Johnsont.

jeron_johnson_2014

Jeron 2011-2014 közt már játszott Seattleben, tehát nem ismeretlen neki a környezet. További erősítésként(?) leigazolták még az ex Raiderses (RB/FB) Marcel Reecet, amire azért volt szükség, mert az egyetlen FB-jük Will Tukuafu még nem ment át az utolsó agyrázkódás protokollon.

marcel-reece

További hír még, hogy elküldték Kevin Smith elkapót és a helyére  leigazolták az ex denveri és ex dallasi Shaneil Jenkins védő falembert.

Denver Broncos Shaneil Jenkins (69) runs through drills during rookie minicamp May 6, 2016 at UCHealth Training Facility. (Photo By John Leyba/The Denver Post)

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful