Packers Hungary Club

A drog az rossz, értem?

Geronimo Allisont, a csapat újonc elkapóját marihuána birtoklással vádolják, miután szeptemberben egy gyorshajtást követő rendőri igazoltatás során két darab “zöld, leveles anyagot” tartalmazó cigarettát találtak a gépjármű anyósülésén.

Szeptember 4-én, 13:19 időpontban állították félre a játékost, aki egy Dodge márkájú bérelt autóval haladta meg a megengedett 70 mph-ás sebességet a Wisconsini 43-as számú úton, értesült a Milwaukee Journal Sentinel. A félreállítás során az igazoltató rendőr marihuána szagot érzékelt a kocsiból, miközben az elkapó tagadta, hogy marihuánát fogyasztott volna, illetve annak birtoklását egyaránt. Geronimo arra hivatkozott, hogy a szag egy azt megelőző este során maradhatott a kocsiban, mivel “olyan srácokkal voltam, akik marihuánát szívtak”. A gépjármű átkutatása során három darab cigarettát találtak, melyből kettő adott pozitív választ a THC tesztre. Allisont letartóztatták marihuána birtoklása miatt, és a Manitowoc Megyei Börtönbe vitték, ahol további kérdésekre nem akart válaszokat adni, illetve egy 100$-os óvadék ellenében engedték el.

Először január 23-án kell megjelennie a tiltott szer birtoklása miatt a Manitowoci bíróságon, a gyorshatjásért pedig egy 200,50$-os bírsággal kell felelnie.

“A csapat tisztában van a Geronimo Allisont érintő üggyel”, jelentette ki a csapat egy keddi nyilatkozat során. “Mivel ez egy folyamatban lévő jogi eljárás, további válaszoktól elzárkózunk.”

Egy NFL szóvivő elmondta, a liga is tud az ügyről, és további válaszokat nem kívánnak tenni jelen pillanatban. Az NFL nem lép fel ilyen esetekben mindaddig, amíg az ügy le nem zárul, viszont ha bűnösnek bizonyul, akkor a liga is büntetést róhat ki a játékosra.

Allison egy draftolatlan újonc, akit májusban igazolt a Packers, és felkeltette McCarthy edző érdeklődését az edzőtábor során, köszönhetően annak, hogy megbízható a keze, jól futja a routeokat, illetve Rodgersel is jó kapcsolatot sikerült kialakítania az Illionsból érkező elkapónak. Első körben kimaradt az 53-as keretből, majd a Packers gyakorló csapatának lett a tagja. Október 24-én került be az 53-as keretbe, miután Jared Abbrederist IR listára tették.

Az Atlanta Falcons elleni mérkőzésen debütált, amikor az elkapó gárda megfogyatkozott, mivel Ty Montgomery betegség, Randall Cobb pedig sérülés miatt volt kénytelen kihagyni a mérkőzést. Allison két passzt kapott el a meccsen, 21 yardért cserébe, és szerezte meg az első touchdownját profiként, egy Rodgerstől érkezett 4 yardos passzt követően.

November és December tájékán a játékideje megcsappant, de a szezon végén Cobb sérülését sikerült a maga javára fordítania, és kritikus időben tudott jó teljesítményt nyújtani. A Minnesota Vikings ellen 4 elkapott passzból 66 yardot szerzett, majd az azt követő héten még négy passzal többet, és a 91 yardot tudott felmutatni a Detroit Lions elleni mérkőzés során. A csapatot nagy mértékben kiszolgálta, így a Green Bay újra az NFC North élén várhatta a rájátszást.

Jordy Nelson sérülését követően ismét hatalmas feladat hárulhat az újoncra, hiszen ha Nelsonnak nem sikerül felépülnie a vasárnapi meccsre, akkor Cobb és Adams mellett Allison lesz az, aki a Cowboys cornerbackjeit terrorizálhatja.

“Hatalmas veszteség lenne számunkra, ez egyértelmű” – mondta Rodgers, a Nelson kiesését érintő kérdésekre válaszolva. “De Geronimo jól játszik, és hatékonyan. Ha Jordy nem épül fel, akkor több időt fog kapni, és oda kell tennie magát.”

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful