Packers Hungary Club

A Lions ismét tőlünk kukázik

A Detroit Lions csapata korán elkezdte az építkezést a 2017-es szezonra, és hétfőn bejelentette 9 szabadügynök leigazolását a reserve/future listájukra, köztük 3 ex-Packers játékosét is.

Jared Abbrederis elkapó, Kennard Backman tight end és Matt Rotheram O-falember tehát a holtszezonban Detroitban harcolhat majd a rosterhelyekért.

A reserve/future contract egy olyan speciális szerződés, amivel az alapszakasz után azonnal leigazolható bármelyik játékos, aki egyik csapat aktív keretében sem benne abban a pillanatban. Viszont a nagy különbség a normál kontraktushoz képest, hogy mint a nevében is látható, ez egy jövőbeni szerződés, ami csak a következő szezon kezdetével, jelen esetben 2017. március 9-től lép életbe, addig a keretlétszámba sem számít bele az adott játékos. Tehát gyakorlatilag ez a “stipistopi” hivatalos formája az NFL-ben, hiszen az ilyen jövőbeni szerződéssel rendelkező játékosokat más csapat már nem igazolhatja le.

Mindhárom játékost úgynevezett injury settlementtel engedtük el anno, ez az elbocsátásnak olyan formája, amikor a sérült játékos és a csapat megállapodik abban, hogy az adott sérülésből várhatóan meddig tart a felépülés, és az ennek az időtartamnak megfelelő fizetését megkapja az elengedéskor, kompenzáció gyanánt.

  • Abbrederist még októberben helyezte sérültlistára a Packers, pár nappal utána pedig el is engedtük az elkapót, azóta szabadügynök volt.
  • Backman augusztus végén a keretszűkítéseknél került IR-listára, majd a Packerstől való távozása után elég mozgalmas hónapjai voltak. November 12-én a Patriots gyakorlócsapatába került, ahonnan 3 nap múlva ki is tették a szűrét. November 29-én aztán újra leigazolták a Hazafiak a PS-be, de 3 nap után ismét elengedték. December 31. óta pedig a Lions gyakorlócsapatának tagja.
  • Rotheram is a szezonkezdet előtti keretszűkítések áldozata lett, azóta megjárta a Philadelphia Eaglest is, október 25. óta pedig ő is a detroiti PS-ban volt.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful