Packers Hungary Club

Friss hírek sérültfronton

A vasárnap esti, Giants elleni wild card mérkőzésen 3 kulcsjátékosunk szenvedett kisebb-nagyobb sérülést. A hétfői sajtótájékoztatón természetesen róluk is szó esett, bár eléggé dióhéjban. Mike McCarthy ugyanis hagyományosan nem szokta kiteregetni a játékosai sérüléseiről szóló infókat, meghagyja a lehetőséget az érintettnek, hogy ő aztán annyit mondjon róla, amennyit jónak lát. Íme a hírmorzsák, amiket mégis megtudhattunk:

  • A legkomolyabb sérülést egyértelműen Jordy Nelson szenvedte el, amikor a Giants védője, Leon Hall gyakorlatilag oldalba fejelte. A hivatalos infó szerint Jordy bordasérülése miatt az éjszakát kórházban töltötte megfigyelés alatt, de hétfőn már a Lambeau Fielden volt, péntekig viszont egész biztos, hogy nem fog edzeni a csapattal. McCarthy azt sem zárta még ki, hogy a Cowboys elleni meccsen akár pályára is léphet Nelson, de minden attól függ, hogy szombaton részt tud majd-e venni az edzésen, mielőtt elutaznak Dallasba. Ennyit tudunk egyelőre hivatalosan. Hogy történt-e bordatörés, illetve sérültek-e belső szervek, arról nem nyilatkozott a vezetőedző.
    UPDATE: közben Ian Rapoport, az NFL Network insidere szerint Jordy-nak legalább 2 bordája eltört az ütközés következtében, és hihetetlen erőfeszítésébe kerülne az elkapónak, ha játszana vasárnap.
  • A másik 2 játékosnak, aki megsérült a meccsen, szerencsére csak kisebb gondjuk akadt. Hiszen bár első ránézésre elég rosszul nézett ki mindkettejük lába, végül Ty Montgomery és Blake Martinez is később még vissza tudott térni a meccsre egy rövid időre. Monty-t biztosan nem kell majd nélkülöznünk a Cowboys ellen, a fiatal linebackerről pedig annyit mondott csak McCarthy, hogy jó híreket kapott a térdéről, az ő állapotáról tehát a hét folyamán többet megtudhatunk majd az edzésjelentésekből.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful