Packers Hungary Club

PHC Tippjáték Conference Championships

Repül az idő, közeleg a szezon vége, ezúttal már a főcsoportdöntőkre tippelhettek.

Az előző 2 forduló eredményeinek összegzését IDE kattintva nézhetitek meg, a friss tabellát pedig ERRE találjátok. Ha pedig csak most kapcsolódsz be a játékba, és nem tudod, hogy mi is ez az egész, a teljes szabályzatot ide kattintva tudod elolvasni. (és a Game Center -> Tippjáték menüpontban)

Mivel a héten már csak 2 meccs van, így az izgalom kedvéért kicsit kibővítettük a feladatotokat a hétre: a a 2 meccs kimenetele és a pontos végeredmény megtippelése mellett kaptok 10 bónuszkérdést is. A továbbjutó eltalálásáért és a bónuszkérdésekért 1-1 pont jár, a végeredményt pedig a szokásos rendszer szerint értékeljük. Emlékeztetőül az erre vonatkozó szabályok:

A választ egy szövegdobozba kell beírni, a következő formátumban:

Vendég csapat pontjai-Hazai csapat pontjai, például így: 10-21 (tehát a 2 szám, közte kötőjellel, szóköz nélkül)

A pontozás pedig a következőképpen alakul:

  • ha az egyik csapat pontszámát eltalálod, az 1 pontot ér
  • ha a pontkülönbséget találod el, akkor 3 pontot kapsz
  • ha a fenti kettő egyszerre teljesül, tehát eltalálod az egyik csapat pontszámát, és a pontkülönbséget is, viszont a nyertest nem, az 4 pont (például ha az igazi végeredmény 12-18, a te tipped pedig 24-18, vagy 12-6)
  • ha pedig telibetalálod a pontos végeredményt, az 5 pontot ér

A bónuszkérdéseknél akad néhány, aminél (bár elég kicsi a esély rá, de) előfordulhat, hogy úgy alakulnak a dolgok, hogy több válasz is ugyanolyan jó lehet, ebben az esetben természetesen mindegyiket elfogadjuk majd helyesnek.

A heti tippsort a lenti képre kattintva tudjátok kitölteni, a határidő az első meccs kickoffja, tehát január 22., VASÁRNAP este 21:05.

Sok sikert és jó játékot mindenkinek! 🙂

tgame500

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful