Packers Hungary Club

Tippjáték WCR-DR – eredmények

Íme az utóbbi 2 hét tippsorainak értékelése és eredményhirdetése.

A Wild Card Roundtól kezdve már mi is playoff üzemmódba kapcsoltunk, némileg megváltozott szabályokkal és kérdésekkel, így az értékelés is egy picit másképp zajlik majd.

Wild Card Round

A mérkőzések eredményeit IDE kattintva nézhetitek meg az NFL hivatalos oldalán.

 • A Texans továbbjutását a tippelők kicsit több, mint fele találta el, a pontos eredményt viszont senki sem. A pontkülönbség helyes megtippeléséért járó 3 pontot is csak egyetlen ember zsebelhette be. Érdekesség, hogy egy játékosunk (Nagy A Csaba) mindössze egyetlen ponttal lőtt mellé, 13-27-es tippjével viszont sajnos csak 1 pontot kaphatott az egyik csapat pontjának eltalálásáért.
 • A Seahawks győzelmét már jóval többen jósolták meg, mindössze 11 tippelő szavazott bizalmat a Lionsnak. Ekkora pontkülönbségre azonban senki sem számított, így egyetlen plusz pontot sem oszthattunk ki ezért a kérdésért.
 • A Steelers elsöprő bizalmatokat élvezhette, a Delfinekre csak 1 "szavazat" érkezett. Telitalálat itt sem volt, viszont a 18 pontos differenciát 5 ember is jól saccolta meg.
 • A Giants@Packers meccsen egyöntetűen Packers győzelmet várt (remélt) mindenki, viszont ilyen egyértelmű hazai fölényt nem nagyon várt senki.
 • A 3 pontot érő bónusz kérdés ez volt: Melyik csapat szerzi majd a legtöbb pontot?
  A legtöbben a Steelersre számítottak pontgyártás terén, ők hozták is a 30 pontot, viszont a Packers végül meglepetésre őket is felülmúlta, 38 szerzett pontjukkal így a helyes válasz a Packers volt. Ezt a játékosok majdnem fele találta el.

Ezúttal top 5-öt mutatunk nektek, rögtön utánuk ugyanis egy 19 fős holtverseny jön 7 ponttal.

Divisional Round

A mérkőzések eredményeit IDE kattintva nézhetitek meg az NFL hivatalos oldalán.

 • A Falcons továbbjutását a játékosok 3/4-e helyesen megjósolta. Telitalálat nem született, viszont az egyik csapat pontszámát egész sokan, 12-en is eltalálták, Plusz lett egy 3 pontos válasz is, aki a pontkülönbséget tippelte meg helyesen.
 • Egyetlen Texans tipp mellé érkezett 74 Patriots "szavazat", és ezúttal a többség járt jól. Itt is sokan kaptak 1 pontot, viszont itt 4 ember is megkaphatta a 3 pontot a differencia helyes megsaccolásáért.
 • A Packers@Cowboys meccsen ezúttal érkezett 6 tipp a Tehenészekre is, de azt hiszem, nem sajnálják túlságosan azt az elvesztett 1 pontjukat 🙂 A meccs egyénként sosem látott pontzuhatagot hozott tippelőink számára, az idén még 1 meccsnél sem oszthattunk ki ennyi extra pontot, ahol a pontos végeredményt kellett megtippelni. 11 darab 1 pontos találat született, emellé 16 ember szerezhetett be 3 pontot a mezőnygólnyi végső különbség eltalálásáért, éééés dobpergés..... Ezúttal idén először, volt egy játékosunk, aki beletrafált a 31-34-es végeredménybe, ezúton is hatalmas gratula Vincze Tamás nevű játékosunknak a bezsebelt 5 extra ponthoz!
 • Az utolsó főcsoport-elődöntő megosztotta játékosainkat, végül a tippelők kicsit több, mint fele választotta helyesen a Steelers győzelmét. Amekkora pontzuhatag volt az előző meccsnél, annyira az ellentéte volt ez a mérkőzés (élőben és a játékban is). 2 játékosunk kapott 1 pontot, igaz közülük az egyik tippelő (Goda Henrik) mindössze 1 ponttal lőtt mellé a végeredménynek 17-16-os tippjével. Mellettük még 2 játékos kaphatott 3-3 pontot a két pontnyi különbség helyes megtippeléséért.
 • A 3 pontot érő bónusz kérdésben arra kérdeztünk rá, hogy melyik irányító éri majd el a legjobb passer ratinget?
  A legtöbb "szavazatot" Rodgers és Brady kapta közel azonos mennyiségű tippel, viszont végül az a 6 játékos örülhetett, aki Matt Ryant jelölte meg, a Falcons irányítója ugyanis egy elég impresszív 125.7-es irányítómutatót dobált össze a Seahawks védelme ellen.

Íme a heti top8 tippelő:

Gratulálunk mindenkinek!

A friss, immár a Divisional Round utáni állapotokat mutató tabellát a szokásos helyen találjátok. A küzdelem a dobogóért továbbra is hihetetlenül szoros, ráadásul az előttünk álló fordulók fogyásával a pontszerzési lehetőség is egyre kevesebb, szóval kössétek fel a felkötnivalót, lassan jön a végjáték! 🙂

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful