Packers Hungary Club

Újabb két kihágásra derült fény

Mozgalmas időszak ez, újabb két ügy került felszínre a Packers háza táján – igaz, egyik sem mai eset.

Az egyik eset még októberben történt, Sam Shields Green Bay környéki házánál. A játékost október 18-án helyezte IR-listára a csapat, október 19-én pedig meg is történt a baj.

Nyomozók tartottak ugyanis házkutatást Shieldsnél egy neki címzett postai küldemény miatt, droggal kapcsolatos tevékenység gyanújával. Amikor kiérkeztek a rendőrök, a CB épp egy füves cigit tartott a kezében, a lakásban pedig számos üvegnyi “marijuananak látszó” zöld növényt találtak.

A védőt tehát marijuana és kábítószer felhasználásához szükséges eszközök birtoklásával vádolják. A csapat ezzel kapcsolatban annyit mondott, hogy tudtak/tudnak az esetről és mivel folyamatban lévő jogi ügyről van szó, ezért a továbbiakban nem is kívánnak nyilatkozni erről.

Hasonló nyilatkozatot tett a Packers a másik esetről is, mely a safety-k edzőjét, Darren Perry-t érinti.

Perry-t december 17-én kapcsolta le a rendőrség ittas vezetésért, a vád szerint veszélyesen közlekedett és a szondát sem volt hajlandó megfújni. Az ő tárgyalásának már megvan az időpontja: február 23-án várják a bíróságon.

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful