Packers Hungary Club

Bart Starr idén újra vissza térne a Lambeau Fieldre

Jó hír röppent fel a Starr család háza tájáról, miszerint az egykori legendás Packers irányító Bart Starr egészségi állapota szépen javul, így a család már (Bart kérésére) azt tervezi, hogy idén egy hazai alapszakasz mérkőzésre ismét ellátogat Green Baybe.

Starr legutóbb 2015 októberében járt a Lambeau Fielden, a Hálaadás napi mérkőzésen, ahol a félidőben részt vett Brett Favre 4-es mezének visszavonultatási ceremóniáján. Fia (Bart Starr Jr.) elmondása szerint édesapja rendkívül élvezte a az eseményt és rögtön utána tervezte is a visszatérést 2016-ra is, de sajnos egy elhúzódó bakteriális fertőzés közbe szólt és az orvosai emiatt nem engedték a gyengélkedő legendát nagyobb utazásra. Idén azonban nagyon jól halad a rehabilitációval (2014-2015-ben szívinfarktuson és stroke-on esett át), így (természetesen megfelelő óvintézkedések mellett) az orvosai is rábólintottak az újabb Green Bayi túrára. Mint azt Bart Jr. elmondta, idén is egy októberi hazai mérkőzést céloznak majd meg az újabb visszatérésre.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful