Packers Hungary Club

PHC Tippjáték Super Bowl

Kissé megkésve, de még pont időben: íme az idei tippjátékunk utolsó fordulója.

A konferenciadöntők tippsorának értékelése várhatóan vasárnap este érkezik, még a nagydöntő előtt, ekkor frissül majd a tabella is.

A győztes megtippelése mellett most is várjuk a pontos, számszerű végeredményt is, emlékeztetőül az erre vonatkozó szabályok:

A választ egy szövegdobozba kell beírni, a következő formátumban:

Vendég csapat pontjai-Hazai csapat pontjai, például így: 10-21 (tehát a 2 szám, közte kötőjellel, szóköz nélkül)

A pontozás pedig a következőképpen alakul:

  • ha az egyik csapat pontszámát eltalálod, az 1 pontot ér
  • ha a pontkülönbséget találod el, akkor 3 pontot kapsz
  • ha a fenti kettő egyszerre teljesül, tehát eltalálod az egyik csapat pontszámát, és a pontkülönbséget is, viszont a nyertest nem, az 4 pont (például ha az igazi végeredmény 12-18, a te tipped pedig 24-18, vagy 12-6)
  • ha pedig telibetalálod a pontos végeredményt, az 5 pontot ér

Továbbá mivel ez már az utolsó forduló, hogy izgalmassá tegyük a végjátékot, ezen a héten nem kevesebb, mint 20 bónuszkérdéssel készültünk nektek. A Super Bowl ugye híres arról, hogy hány különféle dologra lehet fogadni, így most a móka kedvéért a Las Vegas-i fogadóirodáknál köthető fogadásokból szemezgettünk, “komoly” kérdéseket és kevésbé komolyakat egyaránt. 🙂

A heti tippsort a lenti képre kattintva tudjátok kitölteni, a határidő ez esetben is a mérkőzés kickoffja, tehát február 06., HÉTFŐ hajnali 00:30.

Sok sikert és jó játékot mindenkinek! 🙂

tgame500

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful