Packers Hungary Club

Tippjáték CC – eredmények

Átnéztük-átrágtuk a tippjáték eddigi eredményeit, összesítettünk, így először íme a konferenciadöntők tippsorának eddig elmaradt értékelése, holnap pedig érkezik a Super Bowl kiértékelés és a végső eredményhirdetés!

A mérkőzések eredményeit IDE kattintva nézhetitek meg az NFL hivatalos oldalán.

 • A Packers@Falcons mérkőzésen (Sajtfejű szurkolói oldal lévén) nem meglepő módon a legtöbben a Packers továbbjutására tippeltek, mindössze 9 játékos volt, aki a Falconst várta a Super Bowlba. A számszerű eredménynél pedig senki sem kapott pontot, ugyanis egyrészt a csapatok pontszámát sem sikerült eltalálnia senkinek, másrészt pedig ekkora pontkülönbségre sem számítottatok.
 • A Steelers@Patriots meccsen majdnem fordított volt az arány, a játékosok 3/4-e ugyanis helyesen jósolta meg a Patriots győzelmét, ezen kívül további 9 pontot tudtunk kiosztani az egyik csapat pontszámának eltalálásáért.

Most pedig lássuk a 10 bónuszkérdést és a hozzájuk tartozó helyes válaszokat:

 • 1. bónuszkérdés: Melyik irányítónak lesz a legjobb a passer ratingje?
  A legtöbben Rodgersnek szavaztak bizalmat, ám végül Matt Ryan hozta össze a legjobb irányítómutatót, egy elég impresszív 139,4-es ratinget produkálva – ez 13 tippelőnek hozott pontot.
 • 2. bónuszkérdés: Melyik csapat szerzi a legtöbb total yardot?
  Többek között az imént említett Matt Ryan hathatós közreműködésével a Falcons szerezte a legtöbb yardot, egész pontosan 493-at. Ezt azért már többen, 35-en találták el.
 • 3. bónuszkérdés: Hány futott TD lesz a 2 meccsen összesen?
  A Falcons 2, a Steelers és a Patriots pedig 1-1 futott TD-vel járult hozzá a “közöshöz”, így összesen 4 ilyen pontszerzés született, így tehát a 3-4 volt a helyes válasz. Ezt elég sokan, a tippelőink több, mint fele helyesen jósolta meg.
 • 4. bónuszkérdés: Melyik védelem engedi majd a legkevesebb pontot?
  A Hazafiak csak 17 pontot kaptak a Steelerstől, így a Patriots volt a pontot hozó válasz, aminek szintén egész sok, összesen 57 játékosunk örülhetett.
 • 5. bónuszkérdés: Mekkora lesz a leghosszabb értékesített mezőnygól a 2 meccsen együttvéve?
  5 field goal került értékesítésre a 2 meccsen, amikkel – talán a nagyobb tétnek köszönhetően – ezúttal igyekeztek biztosra menni a csapatok, így mindegyik mezőnygól 50 yard alatti volt, a leghosszabb is 47 yardos volt. Ezt az opciót mindössze 12-en jelölték meg.
 • 6. bónuszkérdés: Lesz bármilyen visszahordott TD a 2 meccs valamelyikén?
  Egyik találkozón sem született sem a védelmek, sem a speciális egységek által visszahordott TD, így a helyes válasz a “nem lesz” opció volt, amit a játékosok több, mint kétharmada el is talált.
 • 7. bónuszkérdés: Melyik mérkőzésen látunk majd több interceptiont?
  Mindkét meccsen 1-1 interception született a Packers és a Steelers védőinek jóvoltából, így a két találkozón ugyanannyi INT lett, ez az eredmény 15 tippelőnek hozott pontot.
 • 8. bónuszkérdés: Mennyi lesz a 4 csapat futott yardjainak összege?
  A Packers 99, a Falcons 101, a Steelers 54, a Patriots pedig 57 futott yardot szerzett, ezek összege 311, így a 300-350 yard közötti válasz bizonyult helyesnek. Ezt nagyjából a játékosok harmada tippelte meg helyesen.
 • 9. bónuszkérdés: Hány pontot látunk majd összesen a 2 meccsen?
  Összesen 118 pontot hoztak össze a csapatok (21, 44, 17, 36), tehát a “101-120 yard között” opció volt a pontot érő válasz. Ennek az eredménynek nagyjából a játékosok fele örülhetett.
 • 10. bónuszkérdés: Melyik meccs lesz szorosabb, melyiknél lesz kisebb a végső pontkülönbség?
  A Packers@Falcons meccsen 23 pontos differencia alakult ki, míg a másik találkozón csak 19 pontnyi különbség volt a csapatok között, így a helyes válasz a Steelers@Patriots volt, amire 17 tipp érkezett.

Íme a heti legjobbak listája:

Ezúttal is gratulálunk mindenkinek! 🙂

Frissült a Tabella is, ami így már a konferenciadöntők utáni állapotokat mutatja, az élen rögtön egy hármas holtversennyel. Holnap érkezik a Super Bowl tippsorának kiértékelése, valamint a végső eredményhirdetés is, addig lehet izgulni 🙂

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful